R9 380 O.C Güç Tüketimi

İşte aradığım cevap buydu peki sisteminizim diğer özellikleri nelerdir bende çünkü ledli fanlar felan'da var tabiki 600w çok yeterli ancak Xigmatek sorun çıkartmıyormu ?

Anakart Asus H110M-C + Cpu i3 6100 + Ram Kingston Hyperx 8 GB DDR 4 + Ekran kartı malum + Creative 5+1 Pci ses kartı + 120 GB SSD + 2 TB mekanik HDD + Zalman Z3 Plus Kasa. Kasa da 4 fan var biri ledli. Hiçte bir sorun çıkarmıyor bu fiyata da başka yok zaten. Biraz araştırırsan nette adamlar bu psu ile R9 380X ekran kartını çalıştırıyor.

Peki hocam sana şunu sorayım ekran kartından ne kadar memnunsun yani şunuda şu fps de oynatsaymış dediğim bir oyun varmı yada şu kadar ısınmasaymış iyiymiş felan örnek olarak bikaç güncel oyundan fps verebilirmisin :D

Valla hocam GTA 5 harici oyun oynamıyorum. Online performansı bence mükemmel. En düşük 47 fps oda çok nadiren oluyor genelde 55 - 70 fps arası gayet akıcı ve canlı hiç takılmadan çok rahat oynatıyor. Ayarları Very High dan High a düşürsem 70 fps altına inmez ama sırf fps için kaliteden ödün vermek istemediğimden bunu hiç denemedim. Zaten oyunu kurup açınca ayarlara bak pc kendiliğinden Very High ayarları atamış oluyor sana sadece VSYNC yi kapatmak kalıyor (y)

Anladım hocam Vatan'danmı aldınız sizde şuan vatan'da 824 Lira yani daha ucuza mı aldınız başka yerdenmi yoksa vatandan mı aldınız sizde

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı