XenSnypse
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar şimdi ben Technopat youtube kanalında 3000 TL toplama bilgisayar rehberini izledim ve hoşuma gitti. Bu nedenle benzer bir bilgisayar toplamaya çalıştım. Benzer dememin sebebi bütcem biraz daha yüksek olduğu için biraz farklı parçalar seçtim yani ekran kartını farklı seçtim. Tabi bu konularda henüz fazla bir bilgim olmadığından emin olamadım ve buraya bu konuyu açtım. Açıkcası bu ilk sistem toplama denemem ve uzun bir süre tekrar başka bir sistem almam veya toplamam mümkün olmayacak. Özellikle ricam bu konuda tecrübeli ve işi bilen arkadaşların yardımcı olmasıdır. Şöyle ki, şimdi alt tarafa görsel koydum temel parçalar bunlar olacak diyeyim.
-Bu parçaların performans ve uyumluluk anlamında herhangi bir sorunu olur mu ?
-Eğer sorun yoksa nasıldır yani sistem güzel iş çıkarır mı ?
-Böyle bir sisteme nasıl bir kasa uyar ?
-Daha iyi bir sistem olması mümkün mü ? (Yani benzer fiyatlarda daha iyi ekran kartı gibi)
-Birde şimdi buna doğal olarak windows kurulacak (windows 10 düşünüyorum) ve fiyatları malum yüksek geldi bana biraz yani ayrı almak mı gerekiyor illa yoksa hediye veya parçanın yanında gelmesi gibi birşey söz konusu olur mu ?
-Bu sistemin asıl amacı oyun olsada Photoshop, İllustrator ve Corel gibi tasarım programlarında sorun çıkarır mı ? Daha doğrusu normal bir şekilde kullanabilir miyim ? İşlemci, ssd ve ram yeterli midir ?
Kasa konusunda güç kaynağı + kasa veya kasanın yanında gelen güç kaynağı olabilir önerilerinizi bekliyorum.
Genel olarak aklımdaki sorular bunlardır. Cevaplarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim...
( Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze güç kaynağı vardı youtube rehberinde, yeterli olur mu ? Veya Uyumlu)
-Bu parçaların performans ve uyumluluk anlamında herhangi bir sorunu olur mu ?
-Eğer sorun yoksa nasıldır yani sistem güzel iş çıkarır mı ?
-Böyle bir sisteme nasıl bir kasa uyar ?
-Daha iyi bir sistem olması mümkün mü ? (Yani benzer fiyatlarda daha iyi ekran kartı gibi)
-Birde şimdi buna doğal olarak windows kurulacak (windows 10 düşünüyorum) ve fiyatları malum yüksek geldi bana biraz yani ayrı almak mı gerekiyor illa yoksa hediye veya parçanın yanında gelmesi gibi birşey söz konusu olur mu ?
-Bu sistemin asıl amacı oyun olsada Photoshop, İllustrator ve Corel gibi tasarım programlarında sorun çıkarır mı ? Daha doğrusu normal bir şekilde kullanabilir miyim ? İşlemci, ssd ve ram yeterli midir ?
Kasa konusunda güç kaynağı + kasa veya kasanın yanında gelen güç kaynağı olabilir önerilerinizi bekliyorum.
Genel olarak aklımdaki sorular bunlardır. Cevaplarsanız memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim...
( Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze güç kaynağı vardı youtube rehberinde, yeterli olur mu ? Veya Uyumlu)
Son düzenleyen: Moderatör: