R9 380 sistem PUBG kaldırır mı?

xsynd66

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
  • Asus R9 380 2GB
  • Amd FX TM (8120) İşlemci (3.1 Ghz)
  • M5A78L Anakart
  • 8GB RAM
Oyunu kaldırır mı? Kaldırırsa lowda kaç FPS alırım?

Çok değil bir iki sene önce satılan muhteşem bir kart. Küçümsemeyin, benchmark testlerini Youtube'da bulabilirsiniz. Sadece yeni teknoloji çıktığı için önerilmiyor, yeni teknoloji ekran kartları olmasa alınmayacak bir kart değil. Sadece TDP değerleri biraz yüksek diye biliyorum. GTX 1050 Ti ile yarışabiliyor. Benchmark ve karşılaştırma için tıkla.

Çok değil bir iki sene önce satılan muhteşem bir kart. Küçümsemeyin, benchmark testlerini Youtube'da bulabilirsiniz. Sadece yeni teknoloji çıktığı için önerilmiyor, yeni teknoloji ekran kartları olmasa alınmayacak bir kart değil. Sadece TDP değerleri biraz yüksek diye biliyorum. GTX 1050 Ti ile yarışabiliyor. Benchmark ve karşılaştırma için tıkla.
Evet ekran kartı iyi. Fakat Pubg isimli okyunda gtx 1080 i olan arkadaşlar bile fps drop yaşayabiliyor. Benim anakartımda hayliyle eski ve düşük. Oyunu aldıktan sonra 5-10 fps oynamaktan korkuyorum.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı