Evet harddisk ve diğer bileşenlerim var sadece sistemin temel bileşenlerini topluyorumSistemde harddisk göremiyorum sende mevcut mu? Bütçen sistemin tamamı için ne kadar?
Anakartı sizin dediğiniz gibi yaptım kasayı güç kaynağı ile birlikte almak istiyorum zaten ileride upragade yapacağım için 750 wat çokta sorun olmayacaktırAnakart ve işlemci uyumsuz. Anakartı B150 Bazooka yap. 600 watt PSU'lu bir kasa işini görecektir.
Bu bileşenlerin dışında bütçeniz nedir?Evet harddisk ve diğer bileşenlerim var sadece sistemin temel bileşenlerini topluyorum
Bütçe sorunu yok 3500 tlyi geçmediği sürece ki bu sistem bana çok rahat yeterBu bileşenlerin dışında bütçeniz nedir?
O ekran kartı bana göre çok gereksiz modelleme yada grafik işleriyle uğraşmıyorum sadece oyun oynayacağım benim sistemdeki ekran kartı iyi bence3500 lira bütçeniz varsa daha iyisi yapılır hocam. Zaten sizin sisteminizde anakartla işlemci ve ram uyumsuz. Bu tarz bir alternatif düşünülebilir.
Eki Görüntüle 156519
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.