R9 380 Sistemde Gözükmeme Sorunu

jaggerz

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhabalar;

Bugün PC açık halde iken iki dakika mutfağa gittim ve geldiğimde monitörümde görüntü yok ve video sinyali yok hatası aldım.

Ekran kartının ledleri yanıyor fakat BIOS'ta ekran kartım gözükmüyor, (empty gözüküyor) aygıt yöneticisinde de yok. Sadece on-board VGA ile bilgisayarımı kullanabiliyorum.

Lütfen yardımcı olun. Ekran kartını yerinden çıkartıp yuvasına geri oturttum ama vaziyet aynı.

Sistem;

H97 PC Mate
MSI R9 380 4G
2x Hyperx 4GB RAM
Corsair 650
Intel i5 4590
Yok mu ilgilenecek biri?

Dosya Ekleri

• ogdyx.jpg
    ogdyx.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Bütçeye göre yani size bağlı, olmadı işlemci, bellek ve anakartı satarsınız yeni nesile geçersiniz veya dediğim gibi Rx 570 alırısınız bir kaç sene oyunları yüksek ayarda oynarsınız çünkü sizin işlemciye en yüksek şuan da Rx 570 takılabilir.

Dediğiniz garip bir olay açıkçası ne desem bilemedim.

Ya aslında sorun şu adam akıllı oyun oynamaya vaktim bile yok...WOW oynamak için toplamıştım bu kasası artık oynamıyoruz. Fm 18 ya da LOL oynuyorum o kadar :)
Ama böylede ekran kartsız tuhaf hissediyorum :)Rx570 geleceğe dönük yatırım olabilir mi bilemedim :)

Cidden AMD'den soğudum bir an hata oranları çok yüksek. Bilinçli yapıyorlar sanki.

Ya aslında sorun şu adam akıllı oyun oynamaya vaktim bile yok...WOW oynamak için toplamıştım bu kasası artık oynamıyoruz. Fm 18 ya da LOL oynuyorum o kadar :)
Ama böylede ekran kartsız tuhaf hissediyorum :)Rx570 geleceğe dönük yatırım olabilir mi bilemedim :)

Cidden AMD'den soğudum bir an hata oranları çok yüksek. Bilinçli yapıyorlar sanki.
Rx 570 alabilirsiniz, ileride geri kalan parçaları update edersiniz fakat Rx 570 Msi Armor modelini almayın Strix alabilirsiniz Nitro ya da Gigabyte olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı