R9 380 Sisteme İşlemci ve SSD Önerisi

gökayarsln

Megapat
Katılım
17 Ağustos 2016
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar SSD ve işlemci almayı düşünüyorum, biraz yardım ederseniz sevinirim :)

  • GIGABYTE 78LMT-S2 Anakart
  • 2X 4GB Kingston 1333MHz RAM
  • ASUS STRIX R9 380 2GB 256 BİT Ekran kartı
  • AMD FX4130 İşlemci
  • XIGMATEK RED SCORPION 2 Soğutucu
  • XIGMATEK CALIBRE Serisi 500W PSU
Bilgisayar özellikleri bu şekilde, SSD ve CPU almayı düşünüyorum ama anakartı da değiştirmemi söylerseniz belki değiştirebilirim. Bu arada aşırı ağır oyunlar için değil ama güncel oyunları HD ve akıcı bir şekilde oynamak için topluyorum. Onun haricinde internette geziyorum bilgisayarı kullanış amacım bu. Şimdiden teşekkür ediyorum, mesajlarınızı bekliyorum.

Bütçe 900 TL-1000 TL.
 
Isınma sorunları bu modellerin yok. Soğutucu alarakta yoluna devam edebilirsin. 80-90TL'lik soğutucular işini görür, stok soğutucu kullanmak istemiyorsan.
Soğutucum zaten var red scorpion 2 gecen yaz aldim oda isimi gorur sanırım dedigin islemciyide aldiktan sonra bu sistemle gta 5 de hd de kac fps alabilirim
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı