R9 380 sisteme yükseltme önerisi

CS:GO'da ekran kartı değiştiğide FPS aman aman fark etmiyor. İşlemci daha önemli.
Bütçeniz nedir?

CS:GO yazdığını görmemişim işlemci tabii CS de önemli ama ekran kartını da sallamamak gerekiyor.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim ama beni şu an için aşıyor bu fiyatlar malum dolarda yüksekten gidiyor hala.

Sizde haklısınız hocam ama RX 550'yi 2 GB'a 650 TL'ye 4 GB'a 742'e alabiliyorsunuz bütcenize 1000 demişsiniz.

CS:GO yazdığını görmemişim işlemci tabii CS de önemli ama ekran kartını da sallamamak gerekiyor.

Aynı işlemciye sahibim. Ekran kartımı RX 5500 XT ile değiştirdim. Eski ekran kartımda R9 380'di. FPS çatışmalarda 10-20 arası arttı sadece. İşlemci daha önemli bu durumda.

Sizde haklısınız hocam ama RX 550'yi 2 GB'a 650 TL'ye 4 GB'a 742'e alabiliyorsunuz bütcenize 1000 demişsiniz.

Hocam elimdeki ekran kartı idare eder bir şekilde diye düşünüyorum işlemci fiyatlarına göz gezdirdim az önce 1000 TL dolaylarında i3 10. nesil bir işlemci gördüm sanırım öyle bir upgrade yapabilirim SSD öneriniz var mı peki?

Önerim eski anakart, işlemci, RAM üçlüsünü 1000TL'ye satmanız. Sonrada alttaki ürünleri almanız.

Hocam elimdeki ekran kartı idare eder bir şekilde diye düşünüyorum işlemci fiyatlarına göz gezdirdim az önce 1000 TL dolaylarında i3 10. nesil bir işlemci gördüm sanırım öyle bir upgrade yapabilirim SSD öneriniz var mı peki?

SSD önerisi için 1000 TL'ye kadar mı bir fiyatınız var?

1000 lira ise Intel 1 TB 660P SSDPEKNW010T8X1 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 500 ise 1000 altı ise Intel 512 GB 660P SSDPEKNW512G8X1 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Önerim eski anakart, işlemci, RAM üçlüsünü 1000TL'ye satmanız. Sonrada alttaki ürünleri almanız.

Hocam çok teşekkür ederim yanıtınız için son olarak bir sorum daha var yardımcı olursanız sevinirim... Önerdiğiniz SSD SATA lll girişli evet anakartım destekliyor fakat MSI'ın sitesinde şöyle bir şeyle karşılaştım M.2 SSD kullanırsam 5 kata kadar daha hızlı veri akışı sağladığını söylüyor. M.2 girişli bir SSD öneriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıdddntısı.PNG
    Ekran Alıdddntısı.PNG
    304,2 KB · Görüntüleme: 34

Arkadaş Intel kullanıyor, Samsung değil.

Hocam çok teşekkür ederim yanıtınız için son olarak bir sorum daha var yardımcı olursanız sevinirim... Önerdiğiniz SSD SATA lll girişli evet anakartım destekliyor fakat MSI'ın sitesinde şöyle bir şeyle karşılaştım M.2 SSD kullanırsam 5 kata kadar daha hızlı veri akışı sağladığını söylüyor. M.2 girişli bir SSD öneriniz var mıdır?

Hocam önerim işlemci markanıza göre SSD almanız. Benim önerdiğime bakabilirsiniz. Daha iyi performans alırsınız, diğer markalara göre ki AMD falan zaten uymaz.

Arkadaş Intel kullanıyor Samsung değil.

Hocam önerim işlemci markanıza göre SSD almanız benim önerdiğime bakabilirsiniz daha iyi performans alırsınız diğer markalara göre ki AMD falan zaten uymaz.

WD'nin bir SSD'sine denk geldim açıkçası 1000 TL bir SSD için bana pahalı geldi editte 1000 TL yazdığım ekran kartı ya da işlemci için ortalama fiyattı sizce bu WD nasıldır iş görür mü?

WD'nin bir SSD'sine denk geldim açıkçası 1000 TL bir SSD için bana pahalı geldi editte 1000 TL yazdığım ekran kartı ya da işlemci için ortalama fiyattı sizce bu WD nasıldır iş görür mü?

1 şart ile alabilirsiniz. HDD nizin en az 600 GB olması lazım 250 GB PC'yi kastırabilir özelli, kle Win 10 SSD der acımasız.

Dostum işlemciyi yükseltecek olursan i5 10100F öneririm ama 1200 TL işlemci yerine ekran kartı ya da SSD daha iyi olur (RAM bile daha faydalı)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı