R9 380 Tabanlı Sistem Toplama

Gtx 960 Vs R9 380

• Gtx 960

Oy: 7 46,7%
  • R9 380

Oy: 8 53,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Asus daha pahalı fakat çekirdek ve ram hızları daha fazla(artırılabilir tabi) direk robot üretim kullanılmış insan eli değmemiş, yazılım desteği var. Daha pahalı.
Msi uygulaması sayesinde oc rahat yapılabilir, soğutmaları aşağı yukarı aynı. Daha ucuz.
İkisi de seçilebilir. Bütçeniz yetiyorsa asus alın bence. (Yukarıda yazdıklarımda fazla detaya inmedim.)
Zaten ikiside aynı fiyat. Asus alacağım.

Marka olarak ASUS en iyi ve en kaliteli markadır. (şahsi görüşüm, polemik yaratmayalım..) PSU ve sistem uygun. Ekran Kartı bana göre GTX 960 ama siz bilirsiniz, bütçe belirtirseniz daha iyi olurdu.
Ben aslında ilk başta 960 alacaktım. Fakat karşılaştırmalara bakınca r9 380 daha güçlüymüş. Oyun performansı daha iyiymiş. O yüzden r9 380 alıcam. Bütçem 3150 Tl sadece kasa. Birde vatandan alacağım bilginize.

Beni bu sistem uzun götürsün istiyorum. Önümüzdeki oyunlarıda rahatça kaldırsın istiyorum. O Yüzden sizce hangisi Gtx 960 mı R9 380 mi ?

GTX 960 kullanmış birisi olarak öneririm. Ama bütçeye 50 tl daha ekleyebilirseniz MSİ GTX 960 4GB öneririm. ASUS ile arasında 100 tl fark var bu nedenle MSİ dedim.
MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı
Uzun ömürlü ve oyunları 1080p de ultrada açsın istiyorum. GTX 960 iyi bir kart. Kuzenimde bu kartı önerdi ama 380 daha iyi değil mi ?

Birde kartta backplate yok. Asus da var. Büyük ihtimal 380 alacağım.

960 alırsam Asusunkini alacağım.

Bir kartın sadece verdiği performans önemli değil. Eğer istiyorsanız 380 alın ama ben önermiyorum. Eğer GTX 960 2G modeline bakarsak, evet 380 daha iyi, ama 4 G modeline nerdeyse denk geliyor. Tabi R9 380 bazı noktalarda yine öne geçiyor. Fakat önemli olan kartın sunduğu hizmettir bana göre. Üstelik backplate istiyorsanız, zaten GTX 960 4G modelinde var.

Bir kartın sadece verdiği performans önemli değil. Eğer istiyorsanız 380 alın ama ben önermiyorum. Eğer GTX 960 2G modeline bakarsak, evet 380 daha iyi, ama 4 G modeline nerdeyse denk geliyor. Tabi R9 380 bazı noktalarda yine öne geçiyor. Fakat önemli olan kartın sunduğu hizmettir bana göre. Üstelik backplate istiyorsanız, zaten GTX 960 4G modelinde var.
Evet asusun 4gb modelinde var. Ben hem performans yönünden iyi hemde sıkıntı çıkarmayacak bir kart almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı