R9 380 veya GTX 970 sistem toplama

CpLScarlet

Hectopat
Daha fazla  
Uzun bir sürenin ardından merhaba.
Konumuza geçersek 2 aydır sistem toplamaya calışıyorum ama çok kafam karışık uzun süre banlı olduğüm için konuda açamadım. Şimdi 1. sisteme gelirsek ben ilk bu sistemi alıcaktım sonra az daha para ekleyip 2. sisteme geçtim sonra gerek dh'de olsun gerek başka forumlarda olsun herkes az daha ekle GTX 970'li bir sistem al dediler bende kendimi çok zorlayıp almaya çalışıcam. Hayatımda hiç AMD kullanmadığın için 3. sisteme yöneldim diyebilirim bide AMD'nin 300 serisi CPU'larıni 285 serisini cilayıp önümüze atmasıda etkili oldu. Sorularıma gelirsek.
Soru 1: 400 Lira fark verip GTX 970'li sistemi almaya değer mi? Sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım.
Soru2: GTX 970'in kronik bir sorunu vardı benim alacağım karta çıkar mı?
Soru3: Para bulamadım 2.sistemi aldım diyelim ya da 1.sistemi beni kaç yıl götürür 1920*1080 çözünürlükte?
Soru4: Daha önce söyledigim gibi hayatımda ilk defa AMD kullanıcam 2.veya 1.sitemi alirsam zorlanır mıyım? Nvidia'nın tüm yazılımlarını gayet beğenerek kullanıyordum AMD ayni kalitede yazılım ve güncelleme desteği var mıdır? Üç sistemden birini sinerji'den toplayacağım bir sorun çıkarır mı? Vatan'a nazaran 200 Lira daha ucuz olacağı için.
Biraz fazla uzun oldu ama yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Screenshot_2016-01-04-14-35-05.png
Screenshot_2016-01-04-14-27-41.png
Screenshot_2016-01-04-13-39-29.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı