R9 380'e 500w Psu Yeterli mi?

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal olarak yeter fakat 600 w almak ta yarar var ayrıca temmuzda RX 480 alabilirsin ona 500 w olur tabi 380 ede olur ama kafa rahat olsun ve firmaların tavsiye ettiği 600w. Ayrıca tam bütçeniz nedir sistemi belki intel tabanlı kurabilirsiniz ?

Normal olarak yeter fakat 600 w almak ta yarar var ayrıca temmuzda RX 480 alabilirsin ona 500 w olur tabi 380 ede olur ama kafa rahat olsun ve firmaların tavsiye ettiği 600w. Ayrıca tam bütçeniz nedir sistemi belki intel tabanlı kurabilirsiniz ?

Sistemi zaten topladım herşey yazıda söylediğim gibi. Sadece ekran kartı kaldı ve r9 380 almayı düşünüyordum fakat bir kaç kişiye sordum ve o kasanın güç kaynağı 408 w dedi yetmez dedi. Siz emin misiniz peki

Ben 600 w alırdım kart 190 w enerji tüketimine sahip. Eğer satın almadıysanız 600 w alın ilk yazdığım mesaj da da dedim 600 w almak ta yarar var diye. Ayrıca şimdi 380 alırsanız 480 çıkınca pişman olmayacak mısınız ? PSU meselesine dönelim teorik olarak 380 in o psu ile çalışması lazım. Fakat kartın gaming modu silent modu ve oc modu var. Siz kartı silent modun da kullanın ve herhangi bir hız aşırtma denemesi yapmayın.

Ben 600 w alırdım kart 190 w enerji tüketimine sahip. Eğer satın almadıysanız 600 w alın ilk yazdığım mesaj da da dedim 600 w almak ta yarar var diye. Ayrıca şimdi 380 alırsanız 480 çıkınca pişman olmayacak mısınız ? PSU meselesine dönelim teorik olarak 380 in o psu ile çalışması lazım. Fakat kartın gaming modu silent modu ve oc modu var. Siz kartı silent modun da kullanın ve herhangi bir hız aşırtma denemesi yapmayın.

Kasayı maalesef satın aldım. Şuan kargoda ve geliyor. Bütçem ancak 380 e yetiyr 480 alabileceğimi düşünmüyorum. Bu kasa bu kartı çalıştırır diyorsunuz yani öyle mi

Kardeşim senin yerinde olsam yapacağım şu olurdu 7890 içindeki gpu seni 2 ay idare edemez mi ? Eder bence. Örneğin 4g 380 kaç tl 800 diyelim. Hadi 480 de 1000 tl olsun belki daha ucuz olacak. Fakat güç tüketiminden sıkıntın olmayacak. Ayrıca 480 r9 390-gtx 980 ayarında bir kart olacak.

Sakın o kartı alma, amd 480leri çıkardı 200 dolar civarı olacak ve 390x kadar güçlü olacak. Yani 380den daha ucuz olacak :) üste paran bile kalır. Unutmadan 480 150w enerji harcıyor 600w psu bile gani gani yeter.

Kuracağın sistemin tam yükte 460W güç ihtiyacı olacak. Alacağın kasanın psu'su kağıt üzerinde ucu ucuna yetiyor. Biraz riskli bir sistem olmuş.

Pc bugün geldiği için herşey tastamam olsun istiyorum.Çünkü bir daha bu pc toplama fırsatını yakalayamayabilirim onun için.MSİ Sapphirden daha iyi değil mi peki ?

Kuracağın sistemin tam yükte 460W güç ihtiyacı olacak. Alacağın kasanın psu'su kağıt üzerinde ucu ucuna yetiyor. Biraz riskli bir sistem olmuş.

Bilmiyorumdum ki. Technopatın 1500 tl apu videosunu izleyip aldım herşeyi. Ekran kartı alma fırsatım sonradan çıktı

Kasam şuan geldi.Sizin görüşünüz nedir bu psu o ekran kartına yetermi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı