R9 380X Hakkında görüşleriniz

Monitörüm yok almışken de iyisini almak istiyorum sonra yine ekran kartı değişebilirim ama monitör aldın mı gidiyor. O yüzden 380X soruyorum zaten

1080p oyun oynayacağım hani msaa vsync vsde de gözüm yok High yeter bana r7 370 bile high 1080p oynatıyor bilmiyorum 380 veya 380x arasında kaldım amd'nin gösterdiğine göre 380x, 380in çok üstünde.

R9 380X Nvidia tarafında GTX 960 ve GTX 970'in arasına konumlanmış fakat bu fiyata biraz daha para eklenip GTX 970 alınır. Sapphire bile 950-970TL bandında piyasaya giriyorsa Asus ve Msı modellerinin fiyatını siz düşünün.

Hızlandırılıp çekirdek değiştiriliyor :) . Benim düşünceme göre şu an ki R9 380X değil. Şu an yapım aşamasında ve bence X tam olarak otutturulamamış. Çünkü R9 380'den hızlı olarak çıkan bir ekran kartı ondan iyi performans vermeli. Düşünelim bir R9 390 vs R9 390X yaptığımızda aralarında 6-7 FPS fark oluyordu bazı oyunlarda ise 10-15 olabiliyordu ama ben bu farkı şu an R9 380x ve R9 380'de göremiyorum. Küçük bir ekran kartı. Büyüdükçe çalışma gücünü arttıracaklardır. Biraz beklemek mantıklı bence :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim 4200 tl lik bütçem var tüm paraya gtx 970 li sistemmi toplamalıyım yoksa 2000 tllik toplama+2200 tllik telefonmu almalıyım telefonum 4 gb hafızalı ve çok kasıyor pc ise çok ses yapıyor

Tahminim 380 den ayıran özelliği 4K performansı olması. Ben olsam monitörden kısar ekran kartına yatırım yapardım. Hele ki doların uçtuğu şu sıralar. Yine monitör al ama dayından amcandan borç al GTX 970 al. İnan pişman olmazsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı