R9 380X i5 6500 Sistem Toplama

zaferkakalak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bileşenler aşağıdaki gibidir. Önerilerinizi beklemekteyim. Ayrıca hangi bileşenlerden bütçemi daraltabilirim? SSD'im olduğu için SSD eklemedim. ASUS R9 380X i beklemekteyim, şimdilik R9 380 koydum. Kasa, anakart, soğutucu ve güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Not: Sistemi Vatan Bilgisayar'dan almayacağım.
Not 2: Sapphire önermeyin lütfen :)

as.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus a para bayılmak yerine Gigabyte alsan daha iyi olmaz mı? Asus un strix ve direct modellerinin çok fark edecek soğutmaları yok. Msi twin frozer V bile onlardan iyidir.

Psu --- Zalman ZM700-LX 700W 120mm Fanlı 80+ Power Supply Fiyatı

Kasa---Zalman Z11 NEO Mid Tower Siyah Kasa (Türkiye için daha iyisi yok testlerine baktım yabancı sitelerde max 300 tl lik dilimde en iyi kasa 400mm vga desteği var)

Ankart--- ASUS Z170 PRO GAMİNG DDR4 S+V+GLAN+HDMI 1151P ANAKART

Soğutucu--- Thermaltake Water 3.0 Performer (Su Soğutma) CPU Soğutucu

Son düzenleme:
Asus a para bayılmak yerine Gigabyte alsan daha iyi olmaz mı? Asus un strix ve direct modellerinin çok fark edecek soğutmaları yok. Msi twin frozer V bile onlardan iyidir.

Kasa---Zalman Z11 NEO Mid Tower Siyah Kasa (Türkiye için daha iyisi yok testlerine baktım yabancı sitelerde max 300 tl lik dilimde en iyi kasa 400mm vga desteği var)

Arkadaşın eklediği işlemci ile overclock yapılamazken sizin su soğutucu öneriniz beni güldürdü.Dikkatinden kaçtığını düşünüyorum.İşlemcinin kendi soğutucusu yeterlidir.

Arkadaşın eklediği işlemci ile overclock yapılamazken sizin su soğutucu öneriniz beni güldürdü.Dikkatinden kaçtığını düşünüyorum.

Size karşılık verdim diye böyle cevap yazmayın bence :D İntel stock fanları normalde bile 80 i geçiyor üstelik tom's hardware de okudum k sız olmayan modellere de o.c gelme ihtimali var. Ben hiç değilse 200 tl ye sıvı soğutma önerdim fark yaratacak gidip 100 tlye dandik hava önermek yerine 5-10 derece fark ettirecek soğutma önerdim sizin gibi 4 milyarlık sisteme 4 milyarlık kart takın demedim. Yani yanlış anladım galiba diye yorum yaptım özür de diledim yani pişman oldum şahsen bu kadar saçma yorumlarla siz gidip gtx 970 h.o.f toplayın r9 390x de almayın. Ayrıca çok gülmeyin titan x al diyenlere gülünüyor baya bana gülen bir tek siz çıkarsınız heralde :)

Merhaba arkadaşlar. Bileşenler aşağıdaki gibidir. Önerilerinizi beklemekteyim. Ayrıca hangi bileşenlerden bütçemi daraltabilirim? SSD'im olduğu için SSD eklemedim. ASUS R9 380X i beklemekteyim, şimdilik R9 380 koydum. Kasa, anakart, soğutucu ve güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Not: Sistemi Vatan Bilgisayar'dan almayacağım.
Not 2: Sapphire önermeyin lütfen :)

Eki Görüntüle 127638
Alacağınız sistem gayet güzel güle güle kullanın inşallah.

Size karşılık verdim diye böyle cevap yazmayın bence :D İntel stock fanları normalde bile 80 i geçiyor üstelik tom's hardware de okudum k sız olmayan modellere de o.c gelme ihtimali var. Ben hiç değilse 200 tl ye sıvı soğutma önerdim fark yaratacak gidip 100 tlye dandik hava önermek yerine 5-10 derece fark ettirecek soğutma önerdim sizin gibi 4 milyarlık sisteme 4 milyarlık kart takın demedim. Yani yanlış anladım galiba diye yorum yaptım özür de diledim yani pişman oldum şahsen bu kadar saçma yorumlarla siz gidip gtx 970 h.o.f toplayın r9 390x de almayın. Ayrıca çok gülmeyin titan x al diyenlere gülünüyor baya bana gülen bir tek siz çıkarsınız heralde :)
Konuyu açan kişinin eklediği işlemci soğutucu yeterli(COOLER MASTER HYPER LGA ).80 dereceyi geçti diye de sistem yanmaz.Eski kullandığım i5 2450m işlemcili notebook da 98-100 dereceleri çok gördüm.Hiç bir problem olmadan kullanmaya devam ediyorum.İntel'in kendi soğutucusu oc veya uzun süreli render alınmayacaksa gayet yeterli olur.

Merhaba sıvı soğutucu düşünmüyorum çünkü o.c yapmayacağım. Ayrıca 700W güç kaynağı sizce fazla değil mi ? Kasa ve anakartı beğendim inceleyeceğim. Ayrıca ASUS'u soğutması iyi olduğu için tercih ettim :)

Dostum merhaba. Bütçem olursa 2. önceliğim GTX970 :)

Sanalmarketim sitesinde gördüm asus r9 380x i
1.130,98 gibi bir başlangıç fiyatıyla varmış :) Asus STRIX-R9380X-OC4G-GAMING R9 380X 4GB GDDR5 256Bit 16x PCIe 3.0 | sanalmarketim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı