R9 380X Sistemde Oyunlarda Patlama Sahnelerinde Düşük FPS Sorunu

osmancolak3

Hectopat
Daha fazla  
Bende R9 380x ve 8GB RAM var. Yüksekte 70'in üstünde FPS alırken patlama sahnelerinde bir anda FPS 45'e kadar düşüyor. Bunu sebebi RAM yetersizliği midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'den kaynaklı düşük FPS sorunu olmaz. Takılma olur RAM yetersizliğinde, 50'ye değil 10'a düşer birden ve anında geri fırlar. HDD'den okuma yapıyordur o sırada çünkü. Sorun DX12 kaynaklı olması muhtemel. Henüz oturtamadılar daha. Temiz bir Windows ve sürücü kurulumu yapın ve DX11'e geçip öyle deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'den kaynaklı düşük FPS sorunu olmaz. Takılma olur RAM yetersizliğinde, 50'ye değil 10'a düşer birden ve anında geri fırlar. HDD'den okuma yapıyordur o sırada çünkü. Sorun DX12 kaynaklı olması muhtemel. Henüz oturtamadılar daha. Temiz bir Windows ve sürücü kurulumu yapın ve DX11'e geçip öyle deneyin.

DX12'de kullanmıyorum, kullanamıyorum. Ayarlardan değiştirdiğimde oyun hata veriyor. DX11'de ani FPS düşüşünün başka nedeni ne olabilir?

Merhaba benim bilgisayarımda herhangi bir oyun açtıgımda RAM kullanımı 100 oluyor ve FPS düşmesi yiyorum RAM alarak bunu çözebilir miyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı