R9 390 Çok Isınıyor mu ?

Baran Boyraz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar R9 390 almayı düşünüyorum da birçok kullanıcı çok ısındığını söylüyor. Bu durum ne kadar yüksek olabilir ? Yük altındayken GTX970 ile arasında ne kadar sıcaklık farkı vardır ?
GTA 5, The Witcher 3 gibi yeni oyunlari 2 3 saat oynadıktan sonra ısı değeri ne kadar yükselir ? Bu durum performansı etkiler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970'den daha sıcak çalışır ama bu sıcaklık korkulacak düzey de değil, sıkıntı olmaz. MSİ R9 390 modeli soğutma olarak başarılı, sıcaklık 75 derece civarları, fan hızını arttırırsan sıcaklık daha da düşer.

Ya beyler bende konu açtımda denetime al denetime alınması bekleniyor filan diyor genel görünüme açılması için napıcam ben,? bi yardım edin beyler

Örneğin MSİ R9 390 ve EVGA Gtx 970 sıcaklıklarına bakalım. Buradan anlarsınız.
Ekran Alıntısı.PNG

Anladığım kadarı ile Sapphire'den bahsediyorsunuz. :) Konuya dönecek olursak markadan markaya değişir bazen şans meselesi bile olabilir yani kaliteli bir markayı tercih edersiniz ama sizin kartınızda sorun olabilir, fazla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum çıksa bile fan ayarlarını arttırırsınız olur biter.(y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı