Çikilop
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Uzun ömürlü bir sistem toplamak istiyorum. O yüzden o kasayı seçtim, ayrıca anakartın OC desteklediğini bilmiyordum. Ssd ise hediye olarak o gelicek o yüzden onu ekledim.Sistem gayet güzel. Ama sanki o paraya daha bir sistem toplanır. Anakart'ı düşürün. Nasıl olsa o işlemci için herhangi bir overclock desteğine gerek olmayacak. Kasa ve SSD'de daha hesaplı seçilebilir fakat görünüşe önem veriyorsunuz galiba.
Sistem gayet güzel. Ama sanki o paraya daha bir sistem toplanır. Anakart'ı düşürün. Nasıl olsa o işlemci için herhangi bir overclock desteğine gerek olmayacak. Kasa ve SSD'de daha hesaplı seçilebilir fakat görünüşe önem veriyorsunuz galiba.
Sistem gayet güzel. Düşürmezseniz (özellikle anakartı) ideal.
B150M Bazooka'da neyin overclocku var hocam?
Şu an ve ileride overclok düşünmüyorum.İşte destek yok demek istiyorum. Nasıl olsa desteği yok, daha ucuz bir anakart alabilirsiniz demek istiyorum.
İşte destek yok demek istiyorum. Nasıl olsa desteği yok, daha ucuz bir anakart alabilirsiniz demek istiyorum.
Ben bu kadar para verilen sistemlerde en az Bazooka önermeyi tercih ediyorum,araştırdığım için de söylüyorum. Malesef her şey aynı özellik değil malzeme kalitesine de bakmak lazım uzun süreli kullanım için. Biliyorsundur zaten ama kendi düşüncemi ifade edeyim dedim![]()
Bazooka ve b150m gaming m3 arasında 70 lira fark var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.