R9 390 Sistem Tavsiyesi

Çikilop

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba. Çok yakın bir zamanda yeni bir sistem toplayacağım.
Topladığım sistem hakkında yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Elimde HDD mevcut.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-03-28-23-24-28.png
    Screenshot_2016-03-28-23-24-28.png
    90,6 KB · Görüntüleme: 337
  • Screenshot_2016-03-28-23-24-35.png
    Screenshot_2016-03-28-23-24-35.png
    90,6 KB · Görüntüleme: 348
Sistem gayet güzel. Ama sanki o paraya daha bir sistem toplanır. Anakart'ı düşürün. Nasıl olsa o işlemci için herhangi bir overclock desteğine gerek olmayacak. Kasa ve SSD'de daha hesaplı seçilebilir fakat görünüşe önem veriyorsunuz galiba.

Sistem gayet güzel. Ama sanki o paraya daha bir sistem toplanır. Anakart'ı düşürün. Nasıl olsa o işlemci için herhangi bir overclock desteğine gerek olmayacak. Kasa ve SSD'de daha hesaplı seçilebilir fakat görünüşe önem veriyorsunuz galiba.
Uzun ömürlü bir sistem toplamak istiyorum. O yüzden o kasayı seçtim, ayrıca anakartın OC desteklediğini bilmiyordum. Ssd ise hediye olarak o gelicek o yüzden onu ekledim.

Ayrıca sizin önerinizi'de öğrenmek isterim.

Sistem gayet güzel. Düşürmezseniz (özellikle anakartı) ideal.

B150M Bazooka'da neyin overclocku var hocam?

İşte destek yok demek istiyorum. Nasıl olsa desteği yok, daha ucuz bir anakart alabilirsiniz demek istiyorum.

Ben bu kadar para verilen sistemlerde en az Bazooka önermeyi tercih ediyorum,araştırdığım için de söylüyorum. Malesef her şey aynı özellik değil malzeme kalitesine de bakmak lazım uzun süreli kullanım için. Biliyorsundur zaten ama kendi düşüncemi ifade edeyim dedim :)

Ben bu kadar para verilen sistemlerde en az Bazooka önermeyi tercih ediyorum,araştırdığım için de söylüyorum. Malesef her şey aynı özellik değil malzeme kalitesine de bakmak lazım uzun süreli kullanım için. Biliyorsundur zaten ama kendi düşüncemi ifade edeyim dedim :)

Valla anakart kolay kolay bozulan ya da yıpranan birşey değil. Aynı özellikler, aynı boyut. Sırf görüntü için 150 TL daha fazla veremem. Zaten verseydim NVIDIA kullanırdım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı