R9 390 tabanlı sistem toplama

Abdullah06

Hectopat
Daha fazla  
ALLAH'a şükürler olsun arkadaşlar sonunda yeni PC alacağım. Yalnız ben önceden hiç PC toplamadım ve bu konuda tecrübesizim. Hepinizin yardımlarını bekliyorum. 21 yaşındayım daha böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum. 2 gün sonra alacağız inşallah.
Arkadaşlar bütcem tam net 3000 TL, taş çatlasa 3100 olur.
Donanım olarak sadece İşlemci, Anakart, RAM, Ekran Kart, Kasa, Hard disk istiyorum arkadaşlar. Yani mönitör falan istemiyorum veya SSD.
Birde arkadaşlar ben internetten 3000 TL'ye bi sistem buldum, sizce bu nasıl.
Intel Core i5-4690k işlemci ( Ya da 4590 )
MSI Z97 Gaming 3 Sata III USB 3.0 anakart
Gskill Ripjaws 2x4GB 1600 Mhz Dual Kit RAM
Sapphire R9 390 Nitro 4GB GDDR5 512 bit Dx 12 ekran kartı
Corsair Carbide 200R VS650 650 Watt 80 Plus ATX Kasa

Veya sizin tavsiyeniz ne olur?
Hepinize şimdiden tek tek teşekkür ederim ALLAH razı olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğun sistem de fena değil ama hdd eklemeyi unutmuşsun. Ekran kartı sapphire alma birçok kullanıcı ısınma sorunundan bahsediyor. Ben r9 390 yerine gtx 970 öneriyorum. Düşük güç tüketimi, güncel driver, directx 12 ye daha uygun olmasından dolayı. Bu sistem alınabilir.
Adsız.png

Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeşim, bilgisayar toplamanın verdiği heyecanı bilirim. İnsanın içi kıpır kıpır olur, umarım güzel bir sistem alabilirsin. Ayrıyetten ben de Technopat'ın topladığı sistemi önermek istiyorum. Arkadaşların dediği gibi R9 390 yerine GTX 970 daha mantıklı bir seçim olacaktır. Ayrıyetten attığım sistemi alırsan ekstra'dan bir şey almana gerek kalmaz, tüm bileşenler ile birlikte. Monitörün ve klavye fare setin varsa onları çıkarıp daha iyi bir şey düşünebilirsin.

İşlemciIntel Core i5 4460
AnakartAsus H81 Gamer
Ekran KartıMSI GTX 970 4GD5T
BellekKingston HyperX Savage Red HX316C9SR/8
HDDSeagate Barracuda 1TB 7200 RPM
DVD-RWASUS DRW-24F1ST
MonitörAsus 23” VS239HV
Klavye/FareLogitech G103 + G300/s Gaming Set
KasaCooler Master Silencio
Güç KaynağıCooler Master 650W 80+
CPU SoğutucuCooler Master Blizzard T2 Mini
[TBODY] [/TBODY]

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 06.30 bakarsan oyundaki fps farklarını görebilirsin kafana hangisi yatıyorsa onu al ancak tek güzel yanı benim görüşüm bu arkadaşlar 8gb,512bit olması ilerde yeni nesil çıkacak oyunlarda ek vRam ve bit desteği olacak. Saygılarımla iyi sosyaller :)

Sapphire niye önermiyorsunuz beyefendi? SAPPHIRE markası soğutmada bir çok markadan iyidir ve sessizdir. Bence MSI, ASUS ne ise odur.
Sen ekran kartı aldığında Sapphire alabilirsin, biz buradan tavsiye almak isteyenlere en az sorunla karşılaşabileceği markalar öneriyoruz. Sapphire markasını bilen biliyor, oturma organımızdan uydurmuyoruz. Tecrübelerle sabittir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı