R9 390 vs GTX970 Seçimi

Merhaba hocam. Ben de aynı 2 kart arasında kaldım ama seçimim 390 dan yana oldu. İşlemci i5 6500 tercih ettim. Gelelim kartı nasıl seçtiğime... Buradan ve birçok yabancı forum sitesinden edindiğim bilgiye göre saf oyun performansı için R9 390 öneriyorlar, lâkin render ve photoshop tarzı işler için de gtx 970 öneriyorlar. Bir de amd canavar gibi bir yazılım çıkarttı, benim eski dandik amd kartım bile cs go da nispeten daha stabil hale geldi. Sonuç itibariyle 2 kartta çok iyiler. Hele benim gibi 5yıllık pc kullanan birisi için bu kartları inceliyor olmak bile cennetin kapılarını aralamak gibi :) sonuç itibariyle iki kartı da gözün kapalı alabilirsin. Sli konusuna gelirsek, hiç gelmeyelim zira fikir sahibi değilim :)

Saolun arkadaşlar o zaman tek R9 390 alıyorum. 750W 80Plus Bronze güç kaynağı alıp keyfime bakıyorum. Bu arada yeter dimi böyle bir güç kaynağı. 6600K OC kullanacam.

Saolun arkadaşlar o zaman tek R9 390 alıyorum. 750W 80Plus Bronze güç kaynağı alıp keyfime bakıyorum. Bu arada yeter dimi böyle bir güç kaynağı. 6600K OC kullanacam.

Fazlasıyla yetecektir, endişeniz olmasın. R9 390 ile Fx 8350 gibi bir canavar besliyorum evde o güç kaynağı ile.

R9 390 GTX 970'den daha performanslıdır. Daha yüksek güç çeker ama günde 3-4 saat bilgisayar kullanan biriyseniz aylık 4-5 TL'den fazla fark etmez. Ben de R9 390 ve GTX 970 arasında kaldım ama seçimimi Msi R9 390'dan yana yapacağım.

Dostum ikisi arasında cok arastırdım sana söyle diyim. R9 390 512 bit ekran kartı ve gtx 970 ile gtx 980 arasında bir ekran kartı. Ama söylede birseyi var r9 390 cok fazla güç yiyen bir ekran kartıdır ve psu nu iyi almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı