R9 3900X ve 1080 Ti sistemde masaüstünde kasmalar

Başka bir anakart ile deneme şansınız yok mu acaba.
yarın gidip konuşacagım anakartı degıstırıp deneyelım dıye ama bakalım nasıl bır cozum getirirler ona bakmak lazım tabi. bana vatandaki pc bölümündeki arkadaş dedi ekran kartın darbogaz yapıyor ben ekran kartın darbogaz yaptıgını ilk defa duydum işlemci yapmaz mı darbogazı
vatan pahahllı yüzde 18 olunca hepsinde ucuz oluyor aldıgım fiyatlarda başka sitelerde cok pahallıydı birde güvenilir muhattabın var direk yüzyüze o yuzden vatanı sevıyorum ama yarın gidip konuşacagım tekrardan.

Standart tak çalıştır kullanıcısı ki arkadaşımız da bu tarz bir kullanıcı. Bunlarla uğraşmak zorunda değil.
Her neyse!
PSU'nuz nedir? CPU güç bağlantısı tek 8 pin mi yoksa 8+4 pin mi?

Böyle bir şansınız varsa anakart değişikliği talebinde bulun. Olmadı iade et. Asus ROG alamıyorsan bile ASUS TUF modelini al. ikiside gayet iyidir.

Standart tak çalıştır kullanıcısı ki arkadaşımız da bu tarz bir kullanıcı. Bunlarla uğraşmak zorunda değil.
Her neyse!
PSU'nuz nedir? CPU güç bağlantısı tek 8 pin mi yoksa 8+4 pin mi?
cok onceden almıştım 8 pin galiba
Böyle bir şansınız varsa anakart değişikliği talebinde bulun. Olmadı iade et. Asus ROG alamıyorsan bile ASUS TUF modelini al. ikiside gayet iyidir.
yani alırsam bunu ASUS ROG STRIX X570-F GAMING AMD X570 AM4 Ryzen alrıım diye düşünüyorum ama ryzendan kurtulsammı onu dusunuyorum bır yandan da

İlk olarak arkadaşın dediği yılbaşından hemen önce vatanın yapmış olduğu %18 kdv indirimi ve evet o indirim gerçekten iyiydi keşke o zaman asus tuf gaming x570 plus wifi kartı alsaymışsınız. Ekran kartının işlemciye darboğazını da ilk defa duyuyorum mantıklı gelmedi.

Alıntı yapmayı unuttum ancak carbon pro nun destekleği ram listesinde gskill trident z neo yani arkadaşın aldığım ramler var zaten.

Dene bakalım.
Ayrıca bilgisayarında başka ne uygulamalar var? MSI Afterburner, Ryzen Master vs.

msi dan anakart uyumlu ram kodlarına bakıp aldım onları yoksa almazdım ram uyumlulugu olsun diye aldım ama faydasını goremedım :S
Dene bakalım.
Ayrıca bilgisayarında başka ne uygulamalar var? MSI Afterburner, Ryzen Master vs.

msi anakartın kendi utiliy var birde :S

Hepsini kaldır(Geforce Experience dahil).
Ayrıca güç planı ayarını açıp Ryzen Balanced seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…