M modLes Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 8 Ocak 2020 #81 Darkisback dedi: Hepsini kaldır(Geforce Experience dahil). Ayrıca güç planı ayarını açıp Ryzen Balanced seç. Genişletmek için tıkla... msi afterburne kaldırayayım msi kendi ürünleri daha dogrusu
Darkisback dedi: Hepsini kaldır(Geforce Experience dahil). Ayrıca güç planı ayarını açıp Ryzen Balanced seç. Genişletmek için tıkla... msi afterburne kaldırayayım msi kendi ürünleri daha dogrusu
Atkn.ctl Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 187 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #82 modLes dedi: msi dan anakart uyumlu ram kodlarına bakıp aldım onları yoksa almazdım ram uyumlulugu olsun diye aldım ama faydasını goremedım :S Genişletmek için tıkla... Ram uyumluluğunda sıkıntı olmaz sanmıyorum. Gskillde aynı şekilde uyumluluk listesinde pro carbona yer veriyor.
modLes dedi: msi dan anakart uyumlu ram kodlarına bakıp aldım onları yoksa almazdım ram uyumlulugu olsun diye aldım ama faydasını goremedım :S Genişletmek için tıkla... Ram uyumluluğunda sıkıntı olmaz sanmıyorum. Gskillde aynı şekilde uyumluluk listesinde pro carbona yer veriyor.
M modLes Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 8 Ocak 2020 #83 Atkn.ctl dedi: Ram uyumluluğunda sıkıntı olmaz sanmıyorum. Gskillde aynı şekilde uyumluluk listesinde pro carbona yer veriyor. Genişletmek için tıkla... anakartı degıstırdıgımde aynı ramlar o karta uyumlu olacakmı ona bakmak lazım birde işte of nerden aldım pc 2600k ile mutluydum ya ben :S
Atkn.ctl dedi: Ram uyumluluğunda sıkıntı olmaz sanmıyorum. Gskillde aynı şekilde uyumluluk listesinde pro carbona yer veriyor. Genişletmek için tıkla... anakartı degıstırdıgımde aynı ramlar o karta uyumlu olacakmı ona bakmak lazım birde işte of nerden aldım pc 2600k ile mutluydum ya ben :S
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #84 Kaldır gitsin hepsini. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570 Ayrıca bunu indir ve kur. Sadece Chipset yazanı kuracaksın.
Kaldır gitsin hepsini. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570 Ayrıca bunu indir ve kur. Sadece Chipset yazanı kuracaksın.
M modLes Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 8 Ocak 2020 #85 Darkisback dedi: Kaldır gitsin hepsini. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570 Ayrıca bunu indir ve kur. Genişletmek için tıkla... msi afterburnede takılma yapıyor dedigim gibi aktif uygulamalarda ryzen master afterburn normal mı sızce kaldırdım chipseti kurum pc yi yenden başlatıyorum
Darkisback dedi: Kaldır gitsin hepsini. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570 Ayrıca bunu indir ve kur. Genişletmek için tıkla... msi afterburnede takılma yapıyor dedigim gibi aktif uygulamalarda ryzen master afterburn normal mı sızce kaldırdım chipseti kurum pc yi yenden başlatıyorum
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #86 Programların hepsini kaldırıp, Chipset'i kur. Bu kadar zor olmamalı.
AtraxiyoN Kilopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 196 Çözümler 3 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #87 Güç Planlarını tek tek değiştirerek kullanım sağla, eğer stabil bir kullanım yaşarsan o güç planında kal.
Güç Planlarını tek tek değiştirerek kullanım sağla, eğer stabil bir kullanım yaşarsan o güç planında kal.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #88 AtraxiyoN dedi: Güç Planlarını tek tek değiştirerek kullanım sağla, eğer stabil bir kullanım yaşarsan o güç planında kal. Genişletmek için tıkla... Bir dakika rica ediyorum sizden. Kafa karıştırmayalım, yatmaya gideceğim. @modLes Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Ekran kartı sürücün bu değil mi?
AtraxiyoN dedi: Güç Planlarını tek tek değiştirerek kullanım sağla, eğer stabil bir kullanım yaşarsan o güç planında kal. Genişletmek için tıkla... Bir dakika rica ediyorum sizden. Kafa karıştırmayalım, yatmaya gideceğim. @modLes Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Ekran kartı sürücün bu değil mi?
M modLes Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 8 Ocak 2020 #89 Darkisback dedi: Programların hepsini kaldırıp, Chipset'i kur. Bu kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... kurdum geldim yine yapıyor :S
Darkisback dedi: Programların hepsini kaldırıp, Chipset'i kur. Bu kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... kurdum geldim yine yapıyor :S
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #90 modLes dedi: kurdum geldim yine yapıyor :S Genişletmek için tıkla... Darkisback dedi: @modLes Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Ekran kartı sürücün bu değil mi? Genişletmek için tıkla...
modLes dedi: kurdum geldim yine yapıyor :S Genişletmek için tıkla... Darkisback dedi: @modLes Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Ekran kartı sürücün bu değil mi? Genişletmek için tıkla...