R9 390'lı Sistem Toplama

Daha fazla  
Sistem hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
Ayrıca sinerji sitesi hakkında görüşleriniz neler güvenebilir miyim?
Parçaların böylesine ucuz olmasının nedeni ne?
Bu sistem yerine önerdiğiniz bi sistem var mı?
Bütçeyi aşabilir veya azını önerebilirsiniz sistemdeki toplam fiyat ortalama bütçemi gösteriyor.

Neden kimsenin paylaşım ile ilgilenmediğini sorabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-29-13-53-59.png
    Screenshot_2016-01-29-13-53-59.png
    175,7 KB · Görüntüleme: 204
  • Screenshot_2016-01-29-13-54-17.png
    Screenshot_2016-01-29-13-54-17.png
    125,4 KB · Görüntüleme: 203
Anakartı MSI H170 GAMING M3 Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1 Anakart ile değiştirirseniz ve SSD eklerseniz daha güzel olur sisteminiz. Konuyu açınca konunun yöneticiler tarafından onaylanması gerekiyor bu sebepten dolayı 40dk önce kurduğun konuyu yeni görebiliyoruz.

Anladım teşekkürler bunun bi geri bildirim şeklinde haber verilmediğinden bi bilgim yoktu.
Anakartı o şekilde yükselttiğimde alacağım avantajlar neler değer mi o fiyat farkına?
Bi süre geçtikten sonra elime para geçince
Öncelikle sdd daha sonra ram takviyesi yapıcam sisteme.

H110M giriş seviye bir kart ve H170 Gaming 3 her yönden daha avantajlı (fiyat hariç). H170 Gaming tercih edersen anakartı daha uzun süre kullanabilirsin ve ileride sistemi yükseltmen daha rahat olur.

Peki şöyle bi durum var şuanda paranın bi kısmını babama bağlı olarak kullanmam gerekecek hani şimdilik bu anakartı alıp zaten 150tl lik bi anakart ileride ihtiyacım olduğunda para biriktirmiş olduğumda tamamlasam şuan almadığım için kaybım ne seviyede olur ?
Ayrıca yazın gelecek yeni amd kartları ile artık sistemler onlar üzerine mi toplanır yoksa bu kartlar ucuzlayıp herkes buna mı yöneltilir?

Peki şöyle bi durum var şuanda paranın bi kısmını babama bağlı olarak kullanmam gerekecek hani şimdilik bu anakartı alıp zaten 150tl lik bi anakart ileride ihtiyacım olduğunda para biriktirmiş olduğumda tamamlasam şuan almadığım için kaybım ne seviyede olur ?
Ayrıca yazın gelecek yeni amd kartları ile artık sistemler onlar üzerine mi toplanır yoksa bu kartlar ucuzlayıp herkes buna mı yöneltilir?
H110M veya H170M alırsan arada pek bir fark ve kayıp olmaz, ihityaçlarını hangi kart karşılayacaksa onu tercih edebilirsin.

Anakartınızın eksikliği ;
İleriki zamanlarda SLI yapamazsınız.
Ram yuvası 2 tane.
Killer teknolojisinin bulunmaması.

Bunun dışında bir eksikliği yok diyebiliriz. Bana göre bütçenizi aşmıyacaksanız almanında pek bir anlamı yok :)

Anakartınızın eksikliği ;
İleriki zamanlarda SLI yapamazsınız.
Ram yuvası 2 tane.
Killer teknolojisinin bulunmaması.

Bunun dışında bir eksikliği yok diyebiliriz. Bana göre bütçenizi aşmıyacaksanız almanında pek bir anlamı yok :)

Daha uygun fiyata slı yapıp 4 yuvalı ram slotu olan anakart öneriniz var mı peki
Ayrıca killer teknolojisi ne oluyor?

Sana şuanlık önerebileceğim 100-250 tl arasında bir ürün yok. Fakat dersenki ben ileride SLI yapıcam ama aynı zamandada bütçemi çok fazla aşmasın.
403 liraya bu anakartı tavsiye ederim.

Killer teknolojisi online oyunlarda bant genişliğinizi bir tık daha yukarı arttırarak , lag , ping vs. gibi sorunları dahada azaltarak internet kullanımınızı daha verimli hale getiren bir teknoloji. Ayrıca anakartın military class 5 sertifikalı olmasıda anakartın kalitesini dahada arttırıyor.
Buyrun buda anakartın resmi sayfasındaki tanıtım yazıları ve özellikleri.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı