R9 390X Marka Seçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte burdada o 250 tl işin içine giriyor. 5 fps için 250 tl veremem, kusura bakmayın.

Hocam verme. Ver diyen yok sana. Kaç kişiyi bu bataklıktan kurtarırsak kar. 1 sene daha az ömürlü ekran kartın ve SSD olsun, al. Kal sağlıcakla hocam, sana vaktim kalmadı.

1
Hocam verme. Ver diyen yok sana. Kaç kişiyi bu bataklıktan kurtarırsak kar. 1 sene daha az ömürlü ekran kartın ve SSD olsun, al. Kal sağlıcakla hocam, sana vaktim kalmadı.
16K kapasitörler hangi markada var söyler misin?

1

16K kapasitörler hangi markada var söyler misin?

16K kapasitörler hangi markada var? Sen söyler misin? Delil ile birlikte.
Hocam boşver, senin Sapphire'in sana, benim Msı'ım bana. Kal sağlıcakla.

Son düzenleme:
Msı Military Class IV. Hocam daha uğraşmıyacağım. Sen yoluna ben yoluma, kal sağlıcakla.

Akil var mantik var. Sapphire alip sikinti cekmektense gider Msi alirim basim agrimaz. Sapphire eski sapphire olmayabilir belki ama isinizi riske atmaya gerek yok. Gider fazla para verirsin basin agrimaz ama parana kiyamayip da Sapphire alirsin ilerleyen zamanlarda yeniden basin agriyabilir. Sen git ver fazla parani basin bir daha agrimasin. Saglicakla iyi forumlar.

@JaroxJamaica buradaki fanboylara gerekli işlemleri yaparsınız umarım inatla hala MSI diyebiliyorlar. Sapphire şuanda AMD tarafında en iyi üretici ve bunun aksini iddaa edemezsiniz. Sapphire dediğiniz marka yurt dışında AMD tarafında MSI'dan daha çok satar. Sapphire yıllardır AMD'nin en büyük ortağı AMD enayi mi kötü kart üreten firmayı en büyük ortağı yapsın? Kaldı ki hiçbir şey bilmeden her yere MSI yazan insanın Sapphire hakkında bir şey bilmemesi çok normal. Bizim insanımızda marka fanboylukları aşırı derecede yüksek. Bir şey ezberlediler mi hep o markayı öneriyorlar ve bu mantıktanda kolay kolay kurtulamazlar. Kaldı ki OC sadece MSI'ya yapılmıyor. Bu yaşta bunları söylemen normal büyünce kendi paranı kazan ondan sonra anlarsın 250 lira az mı fazla mı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisinide izle tarafını seç.

Sapphire'i yerden yere vurmuş bazı arkadaşlarımız. :) AMD'nin en çok satan markalarından birisidir Sapphire. 200 serisinde Dual-X ve Tri-X soğutma konusunda çok başarılı olmadığı için Nitro modeline de aynı muameleyi yapıyorlar. Recep abinin makalesini öne göstermenize gerek yok. Zira o makale çok eski ve Nitro modelini kapsamıyor. "Nitro modelinin sahibi Sapphiri kapsıyor." Demiş bazı arkadaşlarımız. Bu firmalar hatalarını giderdiler artık. Baskı ve stres testlerinde MSI ve Sapphire başa baş gider. Hangisinin fan devri hangi değerde daha fazla döner bilmiyorum ama sıcaklık testlerinde Nitro 3-5 derece daha serin MSI'dan.
Asus, MSI ve Sapphire modelinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Hiçbirisi size "keşke almasaydım" dedirtmez. Asus olan model şu an vatan indirim gününde 1100 TL falan olması lazım. Kaçırmayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı