R9 390x olarak Sapphire alınabilir mi ?

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    22
Hocam yanlışınız var. Soğutma ve performans olarak her türlü tokatlıyor. Araştırmalarınızı iyi yapın.
Yanlış bilgi değil dual-x markaların soğutması diğer markalarınkine oranla daha düşüktür.

Hocam Nitro serisinin hepsi başarılı MSI ile kafa kafaya gidiyorlar, Asus ise AMD konusunda zaten sınıfta kalmış durumda. Üstelik benim bahsettiğim kart Sapphire R9 390X Nitro Tri-X her halükarda tokatlayan bir kart.

Hocam Nitro serisinin hepsi başarılı MSI ile kafa kafaya gidiyorlar, Asus ise AMD konusunda zaten sınıfta kalmış durumda. Üstelik benim bahsettiğim kart Sapphire R9 390X Nitro Tri-X her halükarda tokatlayan bir kart.

Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun. Sence Gtx 970 'e göre r9 390x 'in arasında en fazla kaç fps fark vardır. ? 1080p için ve yeni çıkan oyunlara göre soruyorum. (Division, Rise of the tomb raider , Hitman) gibi gibi .....

Hemen hemen 8-10 FPS fark vardır aralarında. R9 390X'in şöyle bir avantajı var 2K da verimi daha fazla olur. 4K için ise giriş seviyesi bir karttır. Eğer 2K, 4K, 8-10 FPS senin için önemsiz ise Sapphire nitro R9 390 almanı öneririm. R9 390, GTX 970'in dengidir, hatta R9 390 3-4 FPS daha fazla veriyor, bazı sahnelerde 10 FPS kadar fark atabiliyor.

Teşekkürler

Sapphire kendini çok geliştirdi rahatlıkla alabilirsiniz merak etmeyin.

Sapphire kendini çok geliştirdi rahatlıkla alabilirsiniz merak etmeyin.
Sapphire 8 yıl önce de sorunsuzdu. 2. El'den aldığım Sapphire HD 4850 hâla çalışıyor. Bir de bütün HD 4850'lerin aksine gayet serin çalışıyor.

Oyunlar 1080p'de oynanacaksa R9 380x bile alınabilir. Ama geleceğe yatırım yapmak istersen R9 390/390x de alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…