R9 390X Sistemde Görüntüde Parazit Sorunu

ImmortalÇaycı

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah bilgisayarımı açtığımda, Windows açıldıktan sonra görüntüde titremeler ve parazitler oluştu. Boot ekranında ya da Windows kullanıcı girişinde şifre yazarken bir problem yok.
Ne zaman masaüstü gelse problem başlıyor. Bir işlem yapmayınca 2-3 saniyede bir görüntü problemleri oluşuyor. Fareyi oynattığımda 1-2 kez görüntü gidip geliyor sonra hepten görüntü kayboluyor monitörde sinyal yok uyarısı veriyor.

Görüntü gittikten sonra da bilgisayarı düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Bir de video çektim videoda görüntü tamamen kaybolmadan bilgisayarı kapata bastım ve normal şekilde kapandı. Güvenli modda çalıştırınca herhangi bir sorun yaşamadım. Acaba bu problem nedir. 1 senedir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum bir anda böyle bir sorun çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• i5-4690K İşlemci
  • MSI Z97 PC Mate Anakart
  • Sapphire R9 390X Ekran Kartı
  • G-Skill 8GB 1600MHz Bellek
  • High Power 750W Güç Kaynağı

Problem yazılımsalmış. Format attım düzeldi. Fakat sorunun kaynağını hala anlamış değilim.

Sürücü kaynaklı bir sorun olabilir. Windows açıldıktan sonra sürüceler çalıştığı zaman sorun çıkıyordur büyük ihtimal.

MSI Gaming App yazılımını kullanıyor muydun? Bazı durumlarda bu program başka programlar ile çakışma yaparak görüntü bozulmalarına sebep olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…