R9 390x ve Amd 400 Serisi Crossfire

xuempleo

Hectopat
Katılım
6 Mart 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selamlar. Bende Amd Sapphire 390x ekran kartı var. Amd'nin yeni gelecek ekran kartları 400 serisi ile Cf yapmak mümkün mü? Yada performans verir mi? Intel 6600k işlemci ve 750w plus altın sertifikalı psu var. Şimdiden teşekkürler.
 
Yapıp yapamayacağın daha belli değil ama AMD'nin şuana kadar yaptığı hamlelere dayanarak söylüyorum benim tahminlerime göre olur ama arada nesil farkı üç tüketimi farkı çok bu sefer destek olsa bile yapmaman hayrına olur bence. R9 390 ile 290 yapılabiliyordu çünkü nerdeyse aynı kartlardı isim değiştirilerek yeniden piyasaya sürülmüş kartlar. Kısacası bence yapma.
 
Aceleci olmamak lazım. Anakartınız CF için uygun değilse oradan da zarar edersiniz. Elinizdeki güzel bir kart, piyasa iyice oturunca AMD'nin çıkaracağı daha üst bir model kartla değiştirebilirsiniz. Alternatif tabii ki. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı