R9 390X vs GTX 970

Ekran Kartı karşılaştırma

• Oy verenlerin toplamı
    25
Öncelikle iyi forumlar.Arkadaşların dediği gibi 390x gtx 970den daha iyi bir karttır.Bende bu konuda çok araştırmalar yaptım.390X gtx 980 in rakibi konumundadır.MSI twinfrozer 5 ile bir adım öndedir.MSI tavsiye ediyorum.Ayrıca Sapphire 390x 3 fanlıdır. Kasanıza sığmayabilir 31cm uzunluğu var.MSI 27.7 cm uzunluğa sahiptir.Saygılar.

Aslında aralarındaki fiyat performans farkına bakılırsa bence şuan alınabilecek en uygun kart MSI R9 390 LE fiyat ise 1200 TL.
Az önce testleri tekrar kontrol ettim normal 390 testlerde gtx 970 den önde.

Şunu incele ben almayı düşünüyorum.Saygılar.
Bilgisayar, Notebook, Nokia, Laptop, ipod, i-pod, Hafıza kartı, alışveriş, sitesi, cep telefonu, Online Alışveriş | MSI 8GB R9 390 GAMING 8G LE GDDR5 512 Bit HDMI 2xDVI DP ATI DX12
Hocam r9 390 1200 TL olması gerçekten süper fakat LE ne anlamına geliyor ?

Tahminimce LE ''Lite Edition'' demek bu da fabrika çıkışlı overclock lu olmadığı anlamına geliyor. Overclock için kendiniz işlem yapıyorsunuz.Recep Bey bu konuda bize gerekli açıklamayı yapabilir sanırım.Saygılar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı