R9 3950X sistem nasıl?

Bütçe
Sınırsız

akszman

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci zaten elimde vardı. Yüklü bir sistem aldığım için son kez soruyorum.
2 tane monitör ve 2 SSD aldım. Ürünlerin çoğunun siparişini verdim iptal edebilecek noktadayım. Son kez sormak istedim. Şu an eksiltmek istemiyorum ama artı olarak bu sisteme öneri verebilecek var mı? Kasası olsun ne bileyim. İşlemci eski kasamdan alıp yeni kasaya 3950X eski kasaya 2700 takacağım onun yerine işlemciye Threadripper almam gerekir mi? 2K monitör değil de 4K ile mi değiştireyim önerileri bekliyorum siparişler tamamen onaylanmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci zaten elimde vardı. Yüklü bir sistem aldığım için son kez soruyorum.
2 tane monitör ve 2 SSD aldım. Ürünlerin çoğunun siparişini verdim iptal edebilecek noktadayım. Son kez sormak istedim. Şu an eksiltmek istemiyorum ama artı olarak bu sisteme öneri verebilecek var mı? Kasası olsun ne bileyim. İşlemci eski kasamdan alıp yeni kasaya 3950X eski kasaya 2700 takacağım onun yerine işlemciye Threadripper almam gerekir mi? 2K monitör değil de 4K ile mi değiştireyim önerileri bekliyorum siparişler tamamen onaylanmadan.

Çok güzel ve güçlü, sırı'tan bir parça göremedim. Fakat Ryzen 5 serisinin stoklara gelmesini beklerseniz daha akıllıca davranmış olursunuz. Threadripper'ların genelde tekli çekirdek performansı biraz rezalet oluyor, sunucu kurmayacaksanız Threadripper önermiyorum.

Hocam render alacaksanız oldukça iyi. Oyun içinse aşırı gereksiz. Monitör olarak da 32" 4K 144Hz alın derim. İşlemciyi de satıp en azından 5900X alırsanız mükemmel olur.

Hocam render alacaksanız oldukça iyi. Oyun içinse aşırı gereksiz. Monitör olarak da 32" 4K 144Hz alın derim. İşlemciyi de satıp en azından 5900X alırsanız mükemmel olur.
240Hz + 2K Rekabetçi oyunlar için daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı