R9 3950X Sisteme Öneriler

Bütçe
2500€-3000€

Razor0112

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Mevcutta 10 seneye yakın kullandığım bir kasam var, durumu iyi fakat programlarda yavaş kalıyor ve bazı oyunlarda artık hissedilir takılmalar gerçekleşiyor. Bundan dolayı yeni bir PC toplamak istiyorum.

Sistemin çoğu parçasını topladım, fakat işlemci ve anakart kesin kararım geri kalan bileşenlere aşağıda yazanlar üzerinden öneri verirseniz sevinirim. Bu PC genel olarak oyun oynamak için kullanılacak fakat yakın zamanda render yapmam gereken programlarda kullanacağım bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim. Önerilerinizi daha iyisi, yerine ucuz ama aynı özelliklerde veya bire bir değil ama yerini tutar şeklinde yaparsanız sevinirim. Bir de haberlerde yeni çıkacak teknoloji var deniyor şu an sistem toplamak mantıklı mı, yoksa yıl başını falan beklemek daha iyi olur mu. Şimdiden bütün Technopat'lara teşekkür ederim.

bunlar kesin olanlar
İşlemci: Ryzen 9 3950X (788€)
Anakart: ASUS ROG Crosshair VIII Formula moederbord socket AM4 ATX AMD X570 (582€)

bunlarda benim seçtiklerim ve öneri beklediklerim

RAM: G.Skill Trident Z royal F4-3600C19D-32gtrs geheugenmodule 32 GB DDR4 3600 MHz(16x2)(238€)
HDD depolama: Seagate desktop Barracuda Pro 7200 6TB HDD 7200RPM SATA serıal ata 6GB/S NCQ 256MB 3.5ınch (249€)
M.2-SSD: Samsung SSD 970 Evo Plus, 1 TB M.2(zwart, MZ-V7S1T0BW, PCI-e gen 3 X4, M.2 2280)(oyunlar için) (220€)
M.2-SSD: Samsung SSD 970 Evo Plus 500GB M.2 NVMe(işletim sistemi ve programlar için)(124€)
Power: Adata PSU 850W XPG Core reactor (153€)
soğutucu: NZXT Kraken X72 (151€) (OC yapılayacak ondan dolayı çok küçülmemesi lazım ya da desteklenmesi gerekiyor)

Aşağıdakiler hariç şu an toplam tutar 2.505€ fiyatı çok yükseltmezsek sevinirim :)

kasa:--------------------------
Ekran kartı:-----------------------
ekran:-----------------------
Yardımcı ola bilecek var mı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı