R9 5900X sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Uğur yiğit

Picopat
Daha fazla  
RAM
ddr4 3200 mhz kingston
SSD veya HDD modeli
SANDİSK 480 GB SATA SSD / EVO 980 1 TB SAMSUNG M.2
Ekran kartı
ZOTAC RTX 3060
Anakart
GİGABYTE B550 GAMİNG V2 X
İşlemci
AMD RYZE 9 5900x
Minidump dosyasını paylaştım sorun için yardımcı olur musunuz?

Hocam sistemi yeni topladım hepsi sıfır mavi ekran işlemciden kaynaklanan ısınma sorunu vardı. Onu hallettim sıvı soğutma alarak
Şimdi ilk açılışta alıyorum sonra saatlerce oyun oynuyorum mavi ekran vermiyor ram testini yaptım sorun çıkmadı a2 demi b2 demi kullanayım ram i diğer dediklerinizi de yapacağım

Windows kurulumu 2 ay olmuştur kuralı

Hocam sistemi yeni topladım hepsi sıfır mavi ekran işlemciden kaynaklanan ısınma sorunu vardı. Onu hallettim sıvı soğutma alarak
Şimdi ilk açılışta alıyorum sonra saatlerce oyun oynuyorum mavi ekran vermiyor RAM testini yaptım sorun çıkmadı A2 değil mi B2 değil mi kullanayım RAM'i diğer dediklerinizi de yapacağım

Windows kurulumu 2 ay olmuştur kuralı

Öncelikle, dediğim sürücüleri güncelle. Windows 10 Hızlı BaÅlat SeçeneÄini Devre DıÅı Bırakma hızlı başlatmayı kapat. BIOS'tan da açıksa oradan da kapat. RAM değişimine gerek yok şimdilik. Bir süre böyle kullan ve sonucu söyle.

Ses ve ağ sürücüleri güncel ağ ayaraları güncel ekran kartı OC yok hızlı başlat kapalı tekrar mavi ekran verdi dump dosyaları ektedir OneDrive

BIOS'a gir XMP kapat, ayarlarını sıfırla ve çık. HD Tune website üzerinden diskler kısmında xvdd diskini görebiliyorsan errorscan testi yapıp sonuçlarını yolla. Eğer göremiyorsan da XMP kapalı şekilde test etmeye devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı