Merhaba arkadaşlar.
İşlemci %0 ile %5 arasındayken ekran kartım %40'larda oluyor ve FPS düşük kalıyor sorun ne olabilir?
İşlemci Ryzen 9 5950X.
Ekran kartım 4080.
Hangi oyun, hangi çözünürlük, hangi grafiklerde, hangi RAM'lerle, hangi anakartla, hangi güç kaynağıyla?
Kaç tane ram var? 16x3 mü kullanıyorsun, 16x2 + 8x2 mi?İki oyunda oldu bu hogwars legecty ve sengoku dynstini 48 GB RAM var DDR4 3200mh PSU da 850W.
Vsynch açıksa kapatalım. Onun haricinde çözünürlüğünüz nedir hocam ?İki oyunda oldu bu hogwars legecty ve sengoku dynstini 48 GB RAM var DDR4 3200mh PSU da 850W.
Vsynch açıksa kapatalım. Onun haricinde çözünürlüğünüz nedir hocam?
Kaç tane RAM var? 16x3 mü kullanıyorsun, 16x2 + 8x2 mi?
8x2 yi çıkartıp 16x2 ramleri 2 ve 4. slotlara tak, biostan xmp ayarı yap ve bir de öyle performansı test et.Cözünürlüğüm 1080p
16x2 + 8x2 ram kullanıyorum.
Cözünürlüğüm 1080p
16x2 8x2
1440 P de bile yüzde 97 kullanımlarını görebiliyoruz kartla sorunu iyi anlayabilmek için sistemin teste tabi tutulması gerekiyor sıcaklık değerleri ve cpu z de ki bench testine bakalım bi sonuçlar normal mi?Tamam internetten bakalım 4080 gibi bir kartı 1080p de kullanmak biraz ayıp gibibu durumda zaten işlemcinize baya bir yük binmesi lazım. Sorun var ama nerede acaba ?
Tamam internetten bakalım 4080 gibi bir kartı 1080p de kullanmak biraz ayıp gibibu durumda zaten işlemcinize bayağı bir yük binmesi lazım. Sorun var ama nerede acaba?
1440 p de bile yüzde 97 kullanımlarını görebiliyoruz kartla sorunu iyi anlayabilmek için sistemin teste tabii tutulması gerekiyor sıcaklık değerleri ve CPU Z de ki bench testine bakalım bir sonuçlar normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.