Raccon City Edition alınır mı?

MehmetSLH

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
2.015
Makaleler
1
Çözümler
4
Korku oyunları ile aram kötü fakat 2 oyun indirime girmiş. Hazır Steam bakiyem varken alayım diyorum. RE7 oyununu izledim 8'i de oynamadım şimdi bu paketi alırsam sanırım 8'i de oynamam gerekiyor veya en kötü yine izlerim böylece seriyi anlamış olurum. Sizce 150 TL'ye değer mi? Yoksa başka oyunlara mı bakmalıyım? Teşekkürler.
 
Alınmaz.

O paketteki 3 Resident Evil oyununu oynayacağına Village oyna çok daha iyi. Tüm seride 4'ten sonraki en iyi oyundur. RE2 ortalama bir oyun RE3 ise malum 6'dan sonraki en fosil RE oyunudur.

Öyle bir şey bilmeden 2 oyun oynayıp cevap yazmıyorum sana tüm seriyi bitirmiş ve evrenin fanı olarak söylüyorum o paraya git Village al üst düzey kaliteli atmosferin tadını çıkar.
 
Alınmaz.

O paketteki 3 Resident Evil oyununu oynayacağına village oyna çok daha iyi. Tüm seride 4'ten sonraki en iyi oyundur. RE2 ortalama bir oyun RE3 ise malum 6'dan sonraki en fosil re oyunudur.

Evet RE3 acele çıkarılmış bir remake, ama 1999 oyununu bu devirde kim oynar? O yüzden hiç yoktan iyidir.
 
Alınmaz.

O paketteki 3 Resident Evil oyununu oynayacağına village oyna çok daha iyi. Tüm seride 4'ten sonraki en iyi oyundur. RE2 ortalama bir oyun RE3 ise malum 6'dan sonraki en fosil re oyunudur.

Öyle bir şey bilmeden 2 oyun oynayıp cevap yazmıyorum sana tüm seriyi bitirmiş ve evrenin fanı olarak söylüyorum o paraya git village al üst düzey kaliteli atmosferin tadını çıkar.

Hocam bence 150 TL'ye değer gibi.
 
Ne alaka birader? Adam hangi oyunu alayım diye sormuş village dururken 3'ü mü alacak? Kişisel fikirdir saygı duyarım ama az biraz oyun kültürüne sahip biri bu cümlenin bu camiada küfür olduğu bilir.

Afferin sana.

Ben yazacağımı en yukarıda yazdım sana reis.

Seriyi sevende sevmeyende almalı. Seriye başlamak için en iyi oyun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı