Racing motor ile kuryelik yapılır mı?

Yapabilirsiniz ama motor yakıt olarak kötüyse zarar ettirir.

Yapılmaz. Yakıttan yana sıkıntı çekersin ve o pozisyonda gün boyu o motoru süremezsin. En iyisi 125CC çekişi ve konforu iyi bir scooter almak.

Aga adam elimde bir motor var diyor belli ki kısa süreliğine yapmak istiyor bununla yapsam olur mu abes kaçar mı diyor, kuryelik için yeni motor alacağım bana motor önerisi yapın demiyor. Anlamıyorum bazı insanlar takmış scooter al scooter al yok Honda al yok şunu al. Sanki çok uzmanlar. La adam 2. motor almak istemiyor ki! Geçen aylarda ben de sordum elimdeki motorla yapsam abes kaçar mı diye alakasız cevaplar herkes yok Hero dash al yok PCX al diyor. Yahu elimdeki motoru söylüyorum halen şunu al diyorlar yok Japon yok Japon diyorlar az kaldı ağızlarından salya akacak Japon demekten. R25 ile bile yapan gördüm hararet yaptığı oluyor o konulara dikkat etmek lazım ama ben günde 4-5 saat vs yaparım fazla yormam motoru diyorsan her motorla yapabilirsin. Ayrıca motorun yakıt çok yakmaması daha avantajlı olur ama yakarsa ben kazandığım parayla karşılarım dersen yine sorun olmaz. Vites mevzusuna bazıları gibi girmiyorum bile alışan adam otomatik yapıyor zaten bu bir engel değil illa otomatik kullanmalısın diye bir kural yok. Ayrıca o pcx önerenler 125cc lik bir scooter'a 150 k yı herkesin ödeyebileceğini sanmıyorum o paraya ne motorlar var rs200 gibi insanların cebini düşünmeden japon taraftarı olmayın sağlam olmasına lafım yok ama her soruya da japon lafını yapıştırmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı