Kuryelik yapılır mı?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Akşam 6'dan 10'a veya 11'e diye düşünüyordum. Aylık bana en az 10K bıraksa yeterli. Hafta sonumun 9 saatini verip günlük 1K almak istemiyorum çünkü. Aklımda iki firma var birisi Vigo diğeri Yemeksepeti yarın arayıp bilgi alacağım firmalardan.

Cevabınız için teşekkür ederim. Evet ortalama vergiler vs. düşünce o civar bir para bırakıyormuş. Ama dediğim gibi ben part çalışmak istiyorum o kadar zamanım var çünkü. 10K-20K arası bıraksa kafi bana.

Dediğim gibi hafta içi günde en fazla 5 saat çalışmayı düşünüyorum. 10K-20K arası bıraksa ek olarak çok iyi olacak benim için.

Dediğim gibi günde en fazla 5 saat çalışacağım daha fazlası olmaz sabit çalıştığım işten dolayı. hafta içi 5 gün 5 saat çalışmayı düşünüyorum. Hafta sonumu kendime ayırmak istiyorum. 5 saatte de 10-15 paket atsam yeterli diye düşünüyorum.

Ankara'da yaşıyorum. Yükseltilmiş bir 50cc ile yapmayı düşünüyorum. 1 1.5yıl falan yapsam hedeflerime ulaşmam için yeterli olur. Sigorta olayı dediğiniz gibi birazcık kafama takılıyor ve 50cc motora sigorta yapmıyorlar diye biliyorum öyle söylentiler dolaşıyordu. Ama risk alıp deneyeceğim gibi ya part olarak dükkan kuryeliği bulamadım maalesef. Bulsam o benim için daha basit olacaktı aslında.

Aklıma takılan konu da alımlar konusu. Şimdi şirketi açıp motoru alıp ortada kalmakta istemiyorum. Sabah Yemek Sepeti'ni arayıp bilgi alacağım bu konu hakkında. Siz hangi firmada çalışıyorsunuz ? Veya önerdiğiniz bir firma var mı ?
Motorunuz yoksa bence hiç almayın. Restoranlara bakın part time alan var mı diye.

Bir ara bende kuryelik yapmayı düşündüm. Bildiğim kadarıyla şirketlerin çalışma saatlerine göre ve paket başı ücretleri değişiyor. Bu yüzden araştırmayı iyi yapmanızı tavsiye ederim. Ekstra olarak hazır motorunuz var. Bu sayede illa kurye firmasında çalışmanız gerekmiyor. Lokanta, restoran vs gibi kurye arayan firmalar da var. Onlara da bakın derim böylece vergi, KDV vs şeylerde uğraşmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı