Gece ders çalışmak için uykuyu önlemek

3 saatlik uykuyla imkanı yok verimli bir gün geçiremezsin. Saat 22'ye kadar çalış sonrasında gece 3'e kadar vs. uyu. Kalkıp çalışırsın. Gece uykusuyla sabah uykusu aynı yeri tutmaz. Ki zaten 3 saatlik uykuyla ceset gibi gezersin.
Gece 3e kadar verim alırım sonrası da öyle ama sabahına çok kötü olurum evet. Peki fonksiyon temelim biraz varken gece 3e kadar 50d çalışma 10dk ara ilefonksiyon çalışsam verimli olur mu?

Dediğiniz iş biraz zor ya çünkü insana her zaman en aza 7-8 saat verimli uyku lazım. Helekide sınav senesinde olduğunuzu varsayarsak kesinlikle gerekli. Enerji içeceklerini sık kullanmadığınız için işinize yarayacaktır. Fakat dikkat edin yoksa işin sonunda günde 2 tane içmeye başlıyabiliyorsunuz benim gibi :D
Yok hocam huy haline getirmem merak etmeyin. Sadece gece konu çalışıp soru çözüp yarın uykumun olmaması gerek bunun için de 3te filan uyusam yeter bence.

Gece 3E kadar verim alırım sonrası da öyle ama sabahına çok kötü olurum evet. Peki fonksiyon temelim biraz varken gece 3E kadar 50D çalışma 10dk ara ilefonksiyon çalışsam verimli olur mu?

Çok çok zorunda değilsen bence gecelere kadar çalışma. Çünkü uyku düzenin bozulacak ve sonraki günler de daha verimsiz geçecek.

Gece 3E kadar verim alırım sonrası da öyle ama sabahına çok kötü olurum evet. Peki fonksiyon temelim biraz varken gece 3E kadar 50D çalışma 10dk ara ilefonksiyon çalışsam verimli olur mu?

Yok hocam huy haline getirmem merak etmeyin. Sadece gece konu çalışıp soru çözüp yarın uykumun olmaması gerek bunun için de 3'te filan uyusam yeter bence.

Bence sen burada daha fazla zaman kaybedeceğine ve yetişirmi diye düşüneceğine başlamalısın. Ayrıca sana önerim 50 dakika 60 dakika çalışacağım yerine verimli bir şekilde anlayacağın kadar çalışman. Soru çözüm kısmında miktar vermek daha iyi. Gece 3'te yatarsanız 4 saat yatacaksınız. Hızlıca konunuzu bitirip en azından 1 saat bile erken yatarsanız gün içinde size çok şey katacaktır emin olun.

Çok çok zorunda değilsen bence gecelere kadar çalışma. Çünkü uyku düzenin bozulacak ve sonraki günler de daha verimsiz geçecek.
Yok hocam bu gece böyle olacak her zaman yapmıyorum teşekkür ederim öneriniz için.
Bence sen burada daha fazla zaman kaybedeceğine ve yetişirmi diye düşüneceğine başlamalısın. Ayrıca sana önerim 50 dakika 60 dakika çalışacağım yerine verimli bir şekilde anlayacağın kadar çalışman. Soru çözüm kısmında miktar vermek daha iyi. Gece 3'te yatarsanız 4 saat yatacaksınız. Hızlıca konunuzu bitirip en azından 1 saat bile erken yatarsanız gün içinde size çok şey katacaktır emin olun.
Şimdi başlıyorum hocam 7 saatim var uzun bir gece olacak teşekkür ederim herkese.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı