Radeon 23.9.1 sürümü nasıl?

Olabilir hocam.
Kalite ve güç tasarrufunda aynı ayarları yapıyordu muhtemelen. Ben kaliteyi açınca görüntü keskinleştirme+ Anti-Lag devreye giriyor.

Evet, "Kalite" profili önceki sürücülerin "Oyun" profili ile aynı ayarları devreye sokuyor. Yeni gelen "Performans" profili sanırsam ekran kartından ekran kartına farklı ayarları devreye sokmak üzere tasarlanmış, bu da kaldırılan "e-Sports" profili yerine geçiyor olabilir.

Evet, "Kalite" profili önceki sürücülerin "Oyun" profili ile aynı ayarları devreye sokuyor. Yeni gelen "Performans" profili sanırsam ekran kartından ekran kartına farklı ayarları devreye sokmak üzere tasarlanmış, bu da kaldırılan "e-Sports" profili yerine geçiyor olabilir.
FSR 3 ve FG olacak ama Hypr- RX olmayacakmış. Sitesinde öyle yazıyor:
Hocalarım sizler starfiled bu driverı yükleyince oyun sizdede sürekli çöküyormu.

@Emir M. hocam RX 5500XT RSR açılmasını tavsiye eder misiniz? Yaptığı görüntüyü test etmedim fakat Valorant ve CS 2 de görüntü kaybı yaşatacaksa hiç açmam. Şimdi test edeceğim.

1694110002732.png

@Emir M. hocam RX 5500XT RSR açılmasını tavsiye eder misiniz? Yaptığı görüntüyü test etmedim fakat Valorant ve CS 2 de görüntü kaybı yaşatacaksa hiç açmam. Şimdi test edeceğim.

Eki Görüntüle 1935917

En son denediğimde çok iyi çalışmıyordu. Çözünürlük düşük olduğundan ötürü o pikselleşmeyi her türlü yaşıyorsun, oyunun arayüzü bozuluyor vs. RX 5500XT RSR açılacak kadar düşük kart değil bence, hele 8 GB modeli ise açmana hiç gerek yok. Ben de açma gereği duymadım hiç.

En son denediğimde çok iyi çalışmıyordu. Çözünürlük düşük olduğundan ötürü o pikselleşmeyi her türlü yaşıyorsun, oyunun arayüzü bozuluyor vs. RX 5500XT RSR açılacak kadar düşük kart değil bence, hele 8 GB modeli ise açmana hiç gerek yok. Ben de açma gereği duymadım hiç.

Evet, ve hala iyi çalışmıyor. Hatta RSR açık 80 FPS RSR kapalı 110 FPS, RSR 1600x900'dan 1920x1080'e geçiriyor fakat nedense CS 2 de FPS düşüklüğüne yol açtı. Zaten görüntü de berbat oluyor. Açılmaz. Keşke CS 2 de daha yüksek FPS alsam 165 Hz de kasıyor gibi hissettiriyor.

Yeni sürücüyü yüklediğimde beyaz veya siyah ekran ve sonrasında bilgisayarın restart atması gibi sorunlar yaşadım (RX 570)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı