Radeon 23.9.2 sürümünde göz kırpma

Vallahi ben gece kurdum 23.9.2 sürümünü şu an sorun yok gayet iyi çalışıyor. Oyun falan da oynadım. O dediğin kartlar yeni daha sürücü oturmamış olabilir NVIDIA gibi bir firma sürücülerini öyle bırakmaz zaten.

Hayır. Arkadaşım 4090 ile 6 aydır tearing yaşıyor. Her sürücüde sorunlar olabiliyor. Markadan bağımsız olarak. AMD ise 4-5 sürümdür stabil değil hocam.

@231981 evet.

@231981 acaba PSU mu yetmiyor 450 watt FSP PSU. RX 6600 sapphire pulse ekran kartı.
i74790K işlemci ve 32 GB RAM.
PC arada yeşil ekran veriyordu DDU ile temizleyip Radeon Pro sürümünü kurdum. Sadece Minecraft oyununda kilitleniyor şu an o da her zaman değil.
Not: Donanım hızlandırma açık.

Son düzenleme:
@231981 evet.

@231981 acaba PSU mu yetmiyor 450 watt FSP PSU. RX 6600 Sapphire Pulse ekran kartı.
i74790K işlemci ve 32 GB RAM.
PC arada yeşil ekran veriyordu DDU ile temizleyip Radeon Pro sürümünü kurdum. Sadece Minecraft oyununda kilitleniyor şu an o da her zaman değil.
Not: Donanım hızlandırma açık.

Hocam onu yaşadım bende işte sonra sürücüleri değiştirmişler 640 MB falandı boyutu onu kurunca düzeldi yapmıyor şimdi bende. İstersen bir dene. PSU az gibi geldi bana bu arada. Bende de i7 4770K var 16 GB RAM var 700W+80 ile kullanıyorum.

@231981 bilmiyorum kart zaten 100watt çekiyor maksimum ve sadece minecraftta oluyor bu durum adrenalin sürümde daha çok yaşadım bu olayın pro sürüm daha iyi furmakta test yaptım kapanma olmadı
gtx 960 vardı önceden 120watt çekiyordu kapanma donma felan olmamıştı ssdden bile şüpeleniyor insan (kingston a400 ssd) sadece minecraftta oluyor çünkü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı