Çözüldü Radeon 530 devreye girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NoobUser

Hectopat
Yeni bir laptop aldım. Bilgisayar harici ekran kartını görüyor ama kart hiçbir zaman devreye girmiyor. Oyunda videoda vs. dahili kart çalışıyor. En son sürücüsünü yükledim ama değişen bir şey olmadı. Benchmark test ederken kartı es geçiyor. 'Unable to locate attached display' uyarısında görüldüğü üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yönetici olarak çalıştırır mısın? Ya da kapat, yükleme penceresi çıkacak, yükle de. Programları kullanamıyorum.

Bağlantı koptu. Senin sorun GPU ile değil de internetle ilgili gibime geliyor. Bağlanabilirsem bakıcam...

Çözüldü:

Sorun 2016 model, yetersiz kalan çift çekirdekli işlemcide. GPU sorunsuz bir şekilde devreye giriyor. Bu da kanıtı:

GPU-Z hatalı raporluyor, onu geliştiricisine bildiriyorum.
Yönetici olarak çalıştırır mısın? Ya da kapat, yükleme penceresi çıkacak, yükle de. Programları kullanamıyorum.

Bağlantı koptu. Senin sorun GPU ile değil de internetle ilgili gibime geliyor. Bağlanabilirsem bakıcam...

Çözüldü:

Sorun 2016 model, yetersiz kalan çift çekirdekli işlemcide. GPU sorunsuz bir şekilde devreye giriyor. Bu da kanıtı:

GPU-Z hatalı raporluyor, onu geliştiricisine bildiriyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu bulduğunuz için nasıl teşekkür etsem bilemedim, çok uğraştınız.

Bu arada anydesk'e birisi bağlanmıştı, siz zannedip izin vermiştim. Bilgisayarı kapattı. Bu tarz kişilerin bu platformda yeri olduğunu düşünmüyorum. Umarım buraya layık davranırlar. Tekrar teşekkür ederim @Recep Baltaş

ID'nizi sildim ama geç kalmışım. Dünyada IQ seviyesi düşük insanlar her zaman olacaktır. Kanunlar bu arkadaşları yok etmemiz önünde bir engel maalesef. Yapacak bir şey yok. Biyolojik ömürlerini dolurup gübre olmalarını bekleyeceğiz. Başka bir faydası da yok zaten bu insanların. Bu arada mümkünse Anydesk bağlantı geçmişine bakıp ID'si gözükğyorsa ya da adı, öğrenin. Forumda üye ise 100 yıl ban verelim söz konusu geri zekalı veled-i zinaya.

Program arayüzünden değil ama biraz karıştırarak dosyalarından buldum. Rejected yazan numara o kişinin.

Dosya Ekleri

• connection_trace.txt
    1,1 KB · Görüntüleme: 132
Kimmiş merak ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…