Radeon 530 GPU kullanımı çok düşük

Sandy

Centipat
Merhabalar ilk sıkıntımı paylaşayım. Öncelikle Görev Yöneticisinde GPU 0, GPU 1 olması normal mi?

ay.PNG

Ayrıca Oyunlarda grafikleri en yükseğe çektiğim zaman bile GPU 50'yi bile zor görüyor.
  • İşlemci AMD A4 9125
  • 2.3GHz
  • 8 GB RAM var
Yardımlarınızı bekliyorum bu arada Windows 10'un en güncel sürümünü kullanıyorum.
Ekran kartı sürücüsü de güncel

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda Laptopun 8GB Ramlı Modeli kaldırıldı ve stok ta 12 laptop vardı 2 günde bitti şuanda 4GB ramlısı satılıyor tıpatıp aynısı
Aldığım Site GittiGidiyor' idi

Peki Bağzı oyunları çok full grafikte çok akıcı oynamam normal mi? arkadaşımda i3 6. nesil var ve benim grafikleri full yapıp 16x e çektiğimde fps farkı olmuyor ama arkadaşım düşükte bile kasıyor normal mi ?

Çözümü yokmu besleme sorununun yanı neden böyle bir laptop üretsinler ve çok fazla alıcısı olsun? ayrıca bilgisayar FreeDos idi ve Bilgisayarcı birşey bağladım daha hızlı kullanabilirsin falan diyordu ne alaka yani

SSD takmış olabilir. Daha hızlı açılması, kapanmasını ve hızlı tepki vermesini sağlıyor. Yani yükleme ekranları falan kısa sürüyor. Senin bilgisayar günlük ofiste kullanmak, video ve film izlemek için yapılmış. Harici ekran kartın da VRAM yetmeyen daha güçlü uygulamalar için yapılmış. Bu dediğim oyun uygulamaları değil, daha çok ofiste ve işte kullanan programlar için. Daha da ağır uygulamalar için ise yüksek performanslı işlemci ve ekran kartı bulman gerekli. Oyun için ise oyun bilgisayarı almalısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı