A AdilK Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 61 5 Mayıs 2023 #1 Yeni sistem topladım, görseldeki gibi 2 ekran kartı görünüyor. İşlemci R7 7700X, AMD Radeon(tm) Graphics performans düşürür mü, durmalı mı kaldırmalı mıyım? Dosya Ekleri çiftekrankartı.png 32,5 KB · Görüntüleme: 63
Yeni sistem topladım, görseldeki gibi 2 ekran kartı görünüyor. İşlemci R7 7700X, AMD Radeon(tm) Graphics performans düşürür mü, durmalı mı kaldırmalı mıyım?
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 AdilK dedi: Yeni sistem topladım, görseldeki gibi 2 ekran kartı görünüyor. İşlemci R7 7700X, AMD Radeon(tm) Graphics performans düşürür mü, durmalı mı kaldırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Biri onboard biri harici ekran kartı performansı düşürecek bir nokta yok. Artı 1 Eksi
AdilK dedi: Yeni sistem topladım, görseldeki gibi 2 ekran kartı görünüyor. İşlemci R7 7700X, AMD Radeon(tm) Graphics performans düşürür mü, durmalı mı kaldırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Biri onboard biri harici ekran kartı performansı düşürecek bir nokta yok.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.871 Makaleler 26 Çözümler 517 5 Mayıs 2023 #3 Ayarlar -> Ekran -> Grafikler buradan oyunları yüksek performans olarak seçerseniz otomatik 4070 Ti ile oyunlar çalışır. Artı 1 Eksi
Ayarlar -> Ekran -> Grafikler buradan oyunları yüksek performans olarak seçerseniz otomatik 4070 Ti ile oyunlar çalışır.
ndrewwhe Attopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 65 Yer Bulgaristan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #4 AdilK dedi: Yeni sistem topladım, görseldeki gibi 2 ekran kartı görünüyor. İşlemci R7 7700X, AMD Radeon(tm) Graphics performans düşürür mü, durmalı mı kaldırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Ben düşürmez diye düşünüyorum fakat amd nin şöyle sıkıntısı var yeni sürüm gelince siteden indirmeniz gerekiyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
AdilK dedi: Yeni sistem topladım, görseldeki gibi 2 ekran kartı görünüyor. İşlemci R7 7700X, AMD Radeon(tm) Graphics performans düşürür mü, durmalı mı kaldırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Ben düşürmez diye düşünüyorum fakat amd nin şöyle sıkıntısı var yeni sürüm gelince siteden indirmeniz gerekiyor diye biliyorum
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 5 Mayıs 2023 #5 ndrewwhe dedi: Hocam ben düşürmez diye düşünüyorum fakat AMD'nin şöyle sıkıntısı var yeni sürüm gelince siteden indirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA da öyle yeni sürüm gelince Update yapılabbilir ama bu bir zounluluk değil yani. Artı 0 Eksi
ndrewwhe dedi: Hocam ben düşürmez diye düşünüyorum fakat AMD'nin şöyle sıkıntısı var yeni sürüm gelince siteden indirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA da öyle yeni sürüm gelince Update yapılabbilir ama bu bir zounluluk değil yani.
KS KS A AdilK Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 61 5 Mayıs 2023 #6 Emir M. dedi: Ayarlar -> Ekran -> Grafikler buradan oyunları yüksek performans olarak seçerseniz otomatik 4070 Ti ile oyunlar çalışır. Eki Görüntüle 1767532 Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Ayarlar -> Ekran -> Grafikler buradan oyunları yüksek performans olarak seçerseniz otomatik 4070 Ti ile oyunlar çalışır. Eki Görüntüle 1767532 Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür