Vito Skaletta
Kilopat
DDU ile yaptığınız işlemden sonra ekranınız yine görüntü vermeye devam edecektir sürüyücü kaldırıyorsunuz sadece görüntü ayarları büyüyecek bu bir sorun değil.
Murat Bey'in bahsetmiş olduğu linkten rehberi takip edin. Ama öncelik olarak anladığım kadarıyla sürücüyü programına gelen bildirimden indirmeyi denemişsiniz elinizde bir Sürücü Setup dosyası olmayabilir. Kendi sitesinden Setup dosyasını indiriniz.
DDU ile yapılan işlemden sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.
Aynen bildirimden sonra indiriyordum ilerleme çubuğu yarısına kadar geldikten sonra ekran 3 saniyede 2 kere kapanıp açıldı ve akabinde 1603 hatası verdi kısmen güncellendi gibisinden yazıyordu.
Tam olarak hangi Setup dosyasını indireceğim? Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 Ekran kartını kullanıyordum sitesinde indirme bölümünde 1'den fazla seçenek var anlayamadım.
Kötülemek olduğunu düşünmedim zaten ancak bilmediğinizi belirtip bilen kişinin verdiği bilgileri eski diye sorgulamak yakışmadı.
Madem indiğini bilmiyorsunuz imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
Bunun için özür dilerim hocam rehberdeki konu açılalı baya olduğu için talimatların hala geçerli olup olmadığından emin olmak istemiştim. Setup dosyası hatalı inmiş olabilir bu yüzden kendim indirip rehberinizi uygulayacağım bakalım.