Radeon HD 4650 ve Core 2 Duo sistem Battelefield 4 oynatır mı ?

Benim öncelikle sorma sebebim sistem gereksinimlerinde AMD Radeon HD 3870 yazmışlar. Bende HD 4600 en düşük ayarda bile neden oynatmasın dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 2 Medium'da oynuyordum Intel Pentium Dual Core 1.80 GHz + HD 4650.

Kardeşim sen arkadaşların dediğine bakma o kart öyle en fazla CoD MW2 açacak kart değil. En aşağı Battlefield 3 rahat açar. Fakat Battlefield 4 açmayabilir. Zaten bildiğim kadarı ile Battlefield 4, DirectX 11 istiyordu. O kart ise DirectX 10.

• Intel Core 2 Duo 2.66 GHz
  • ATI Radeon HD 4650
  • 3 GB RAM

AMD Radeon HD 3870 / nVidia GeForce 8800 GT (512 MB)

Sistem gereksinimlerine bunları eklemişler oynatır diye tahmin ediyorum.
Sen en iyisi bütçen varsa bütçeni söyle, ona göre bir ekran kartı tavsiye edelim güzel kardeşim benim. O kart onu açsa bile en düşükte az FPS verir ama CoD Black Ops 2 dene ben bitirmiştim güzel oyun senin kart açar aynısı vardı bende :D

Battlefield 4, DirectX 11 istiyordu.O kart ise DirectX 10.

Hayır, DirectX 10 da oluyor. Neyse başka zaman denersem alıp denerim, yorumlarız için teşekkür ederim.

Ekran kartını kötüleyen yok zaten de, sadece ekran kartıyla bitmiyo diyorum. En düşük ayarda oynadıktan sonra hiç oynamam daha iyi.

Hayır sen beni yanlış anladın ben ekran kartını övmüyorum sadece sordum.
Zaten çok geride kalmış bir ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı