Hayır, RAM sebepli bir sorun yaşamıyorsanız hayır.Arkadaşlar, benim eski bir PC var. Windows 10 atmak yerine Windows 8.1 atsam performans artışı olur mu?
Arkadaşlar, benim eski bir PC var. Windows 10 atmak yerine Windows 8.1 atsam performans artışı olur mu?
Hayır, RAM sebepli bir sorun yaşamıyorsanız hayır.
Bilgisayarınızda hard disk yoksa aşırı fark hissetmesziniz herhalde. Hem Windows 8.1 desteği yok artık. Bayağı sorun yaşarsınız o yüzden.
Oyun içi perfonmans artarmıGPU'nun kendisi Windows 11'de bile rahat çalışıyor. RAM, CPU vb. yetersiz kalmış olabilir LTSC geçmeyi dene.
Çok fazla artacağını sanmıyorum ayrıca 8.1'in desteği kalktığı için çoğu oyun da destek vermeyecek.Aslında Windows 10'da iken YT'den videoları Max 480p izletiyordu ve merakım var böyle seylere.
Oyun içi perfonmans artarmı
Aslında Windows 10'da iken YT'den videoları Max 480p izletiyordu ve merakım var böyle seylere.
Oyun içi performans artar mı?
AtlasOS deneyebilirsiniz. Oyun performansını artırıyormuş normal Windows 10'a göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.