Satılık Radeon HD5970 ve Seagate Barracuda 1 TB

OceanWraith

Kilopat
Katılım
4 Nisan 2014
Mesajlar
1.456
Çözümler
7
Arkadaşlar,

HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200.12. Yine aynı sistemde kullandığım hiçbir sorunu olmayan formatlayıp paketine koyduğum HDD'yi de satıyorum. Ürün kodu ST31000528AS. Seagate internet sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 100TL

Ankara içi elden teslim olabilir.
Ankara dışı alıcılar için kargo ücreti bana aittir. Yurtiçi Kargo ile adrese teslim olarak gönderirim. Diğer ürünlerimi de o şekilde sattım.

Bu arada isteyene fotoğraflarını gönderebilirim..
 
Son düzenleme:
Satılıkta ürünler pahalı hocam harddiskin sıfırı o fiyat zaten. Bence fiyatta düşmelisiniz.
 
Bedava vereyim? :D

HDD'nin fiyatını 100TL'ye düşürdüm o halde.. Ekran kartı 250TL son!
 
Son düzenleme:
Üstad ekran Kartına Talibim Lakin Özeliklikeri biraz net açıklıyarak kaç gün ay kullanılmış gibi etkenleri açıklıyabilirsen karar verebilirim almaya ona göre
 
Ekran kartını Şubat 2010'da Ankara Nova Bilgisayar'dan aldım. Faturası, kutusu duruyor.. Kutu içeriği olarak eksiksiz..

Aralık 2011'de Apple 27" iMac alıp, masaüstü sisteme elveda dediğimden beri sistemi tamamen demonte edip her şeyi tekrar kutusuna koydum.. işlemci, anakart, ram vs zaman içerisinde sattım, ekran kartı ve hdd o zamandan beri kutularında duruyor.. özetle 1 yıl bile kullanmadım.. Overclock falanda görmedi kendisi zaten o.c. yapmayı bilen birisi değilim.. Araya ev yaptırma, taşınma vs girince ilgilenemedim, bu zamana kısmetmiş..

Oyunlarda, dönemin klasik sorunu olan görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi durdurdu falan diyerek ya da kilitlenerek kalıyordu.. Oyun dışında normal internet, ofis, multimedia (film vs) uygulamalarında sorun olmadığı gibi Photoshop, Autodesk Maya, 3Dsmax, Adobe AfterEffects gibi programlarda canavar gibi çalışıyordu.. Ben zaten öncelikli olarak özellikle Maya'da viewportta (temel gri çalışma ekranı) saniyede 1.45 milyon poligon işleme kapasitesi özelliği için almıştım, oyunlarla da pek işim olmadığı için umursamamıştım.. Sanırım performans fanı takınca falan düzeliyormuş ya da driverla falan halletmişlerdir.. 3 senedir kullanmadığım için hiç ilgilenmedim açıkçası..

Sonra Mac OS X'in Maya için daha rahat bir sistem olduğunu ve render vs için daha efektif çalıştığını bildiğimden elime para geçincede bunu emekliye ayırdım ki iMac'in ekran kartıda ATI Radeon HD6970M, performans olarak bu da bana hala yetiyor..

Fiyatım son 250TL'dir..
 
Tamamdir.Alayim karti o zaman.
İletişim bilgisi ?
 
Tamamdir.Alayim karti o zaman.
İletişim bilgisi ?

PM servisi çalışmadığı için bir mail atarsanız, banka hesap numaramı gönderirim, kargo benden ve adrese teslim zaten.. Yurtiçi kargo ile gönderiyorum, kargoya verdikten sonra takip numarasını da gönderirim telefonunuza..

Ad, Soyad, Adres ve Cep Telefonu bilgileriniz yeterli.. Yarın kargoya veririm, Pazartesi günü elinizde olur..
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı