Radeon RX 570 sistem kendi kendine reset atma

husok1d1

Hectopat
Arkadaşlar büyük bir hata yaparak hayatımda 2. kez 2. el ürün aldım yine fiyasko. Ürüne Benchmark tesi yapacaktım daha kurulumda reset attı. PUBG Steam yükledim yaklaşık 15 dakika sonra bilgisayar yine reset attı.
Windows 10 Home 64 kuruludur.

1594993134036.png

Güncelik kullanımda hiçbir sorun yok ancak tahminim o ki ekran kartına azıcık yük binince PC hemen reset atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam satıcı arkadaşla görüştüm konuyu PC'yi götüreceğim ya pusu iade edip kendime başka bir şey alacağım ya da bakacaz bir hal çaresine sizden ricam bu PC için güzel bir pus önerir misiniz? @zafer_kayaa @yusuf6554

Arkadaşın önerdiği gibi Corsair PSU'lar gayet kaliteli ürünlerdir. +80 serfitikalı ürün almaya gayret göstermeni öneririm 600-650W işini fazlasıyla görecektir.

Sadece ekran kartı + işlemci, güvenlik payı ile beraber 250 Watt çekiyor. Zaten en fazla 288 Watt veriyor, o da kağıt üzerinde.

Bence 600 Watt, bu sisteme fazla bile. Hani eğer bütçem düşük dersen, imzamda benim de kullandığım FSP 500W güç kaynağı alabilirsin. 12 Volt 26 Amper veriyordu sanırım. Yani gani gani yeter sisteme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı