Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 21 Ocak 2020 #31 BlackeagLee dedi: steam kullanmıyorum maalesef. Buradanda mesaj atamıyorum sana sen bana bi dm atabilir misin buradan 500 mesaj olması gerekiyormuş. İnstagram adresimi vereyim mi? Genişletmek için tıkla... Verebilirsin
BlackeagLee dedi: steam kullanmıyorum maalesef. Buradanda mesaj atamıyorum sana sen bana bi dm atabilir misin buradan 500 mesaj olması gerekiyormuş. İnstagram adresimi vereyim mi? Genişletmek için tıkla... Verebilirsin
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 901 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #32 Ludvig dedi: Verebilirsin Genişletmek için tıkla... tahaimy Buradan ulaşabilirsin, çok teşekkür ederim.
Ludvig dedi: Verebilirsin Genişletmek için tıkla... tahaimy Buradan ulaşabilirsin, çok teşekkür ederim.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.844 Çözümler 16 21 Ocak 2020 #33 Relive ile kayıt alırken ara ara takılmalar oluyor. Videoyu izlediğimde ise çok büyük bir kısmı simsiyah.
Relive ile kayıt alırken ara ara takılmalar oluyor. Videoyu izlediğimde ise çok büyük bir kısmı simsiyah.
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #34 Format atmadan çözüm yok anlaşılan 211 için bu konu çözüldü sıradaki mesele ise siyah ekran, mavi ekran, fan ayarlarının yapılamaması bla bla.. 2019 ile mutluyduk AMD neden böyle şeyler deniyorsun ki ?
Format atmadan çözüm yok anlaşılan 211 için bu konu çözüldü sıradaki mesele ise siyah ekran, mavi ekran, fan ayarlarının yapılamaması bla bla.. 2019 ile mutluyduk AMD neden böyle şeyler deniyorsun ki ?