Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.2 Çıktı

Yok ben ve bazı birkaç arkadaşta 211 dizin hatası veriyor az önce yükledim hala 211 hatası veriyor bir türlü şu yeni 2020 güncellemesini yükleyemedim
Ben sadece C diskini sıfırladım ve kurdum. Hatasız kuruldu.

Özele gelir misin rica etsem.
Yada daha detaylı bir şekilde nasıl yaptığını anlatır mısın? Birçok arkadaş bu sorundan müzdarip bende dahil. Herkesin duasını alırsın

Yada daha detaylı bir şekilde nasıl yaptığını anlatır mısın? Birçok arkadaş bu sorundan müzdarip bende dahil. Herkesin duasını alırsın
Ayrıca ben D diskine yüklemeye çalışıyorum orayada aynı hatayı veriyor ama o neden oluyor?

Son düzenleme:

Ayrıca ben D diskine yüklemeye çalışıyorum orayada aynı hatayı veriyor ama o neden oluyor?
İster imzamdaki Steam adresim üzerinden istersen buradan mesaj at yardımcı olurum.

İster imzamdaki Steam adresim üzerinden istersen buradan mesaj at yardımcı olurum.
Steam kullanmıyorum maalesef. Buradan da mesaj atamıyorum sana, sen bana bir DM atabilir misin buradan?

500 mesaj olması gerekiyormuş. İnstagram adresimi vereyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı