Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.2 Çıktı

Hocam AMD'nin DDU'su var. Onu kullanıp eski sürücüleri kaldırıp mı yüklediniz? Yoksa direkt eski sürücünün üzerine mi yüklediniz?
Amd DDU derken ? Amd Cleanup Utility ile kaldırdım sonra yenisini yüklemeyi denedim.
Pci bus sürücüsü mü?
Öyle birşey yazmıyor ama 20.1.1 sonrası oldu o hata aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında soru işareti var ve tıklayınca Amd Log Utility Driver sarı dikkat işareti var.

Hocam dediğim AMD DDU oydu. Sorun yaşamanız ilginç olmuş.
Ben kaç güncellemedir amdcleanuputility ile eski sürücüleri kaldırıp yenisini yüklüyorum üstüne değil.Sadece o sorun var orda öyle durması canımı sıktı ve birde ikidir bu olaydan sonra warbanda girerken mavi ekran verdi onla alakalımı bilmiyorum.Ve 20.1.1 yükleyip yeniden başlat yaptığımda pc açılırkenki sıcaklık,görev yöneticisinden baktığımda cpu ve ram kullanımı fena çoşmuştu ilk kez oldu ve radeon settingsde program ayarlarında grafik,donanım vs. gösteren yer varya yenisinde 2 çekirdek gösteriyor işlemcimi 4 olmasına rağmen..

19.12.2 sürümündeyim. Bilgisayarı topladığımdan beri neredeyse bu sürücüyü kullanıyorum. Herhangi bir hata ile karşılaşmadım. WHQL sürücüler belki spesifik hatalar barındırabiliyor ama en azından Windows ile stabil çalışıyor. O yüzden optional sürücüleri denememe kararı aldım.

NVIDIA tarafında da çok kez Beta sürücü deneyip mavi ekran aldığımı hatırlıyorum. Bazen sürücüden bağımsız olarak Windows artık ne olarak algılıyor bilmiyorum ama hata veriyor bu gibi sürücülerden.

19.12.2 sürümündeyim. Bilgisayarı topladığımdan beri neredeyse bu sürücüyü kullanıyorum. Herhangi bir hata ile karşılaşmadım. WHQL sürücüler belki spesifik hatalar barındırabiliyor ama en azından Windows ile stabil çalışıyor. O yüzden optional sürücüleri denememe kararı aldım.

NVIDIA tarafında da çok kez Beta sürücü deneyip mavi ekran aldığımı hatırlıyorum. Bazen sürücüden bağımsız olarak Windows artık ne olarak algılıyor bilmiyorum ama hata veriyor bu gibi sürücülerden.
Ben devamlı güncelliyorum denk geldiğimde ama banada bu hata ilk defa çıktı şansıma.

Merhaba,bende guncellemeyi yaptim ancak pc resetledigimde birdaha pc acilmadi.Kasa calisiyor ancak sinyal yok.Kapanirken bir kasma sesi geldi kulakliktan.HDD isigi da yanmiyor kasadaki ramlarin yerini degistirdim nafile.Ne yapmam lazim bilgi verir misiniz?Sistem şu;
Tuf B450M plus gaming
Ryzen 3 2200g
Rog strix rx570 4gb
16gb ram
128 ssd
1tb hdd

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı