Radeon Software Edition kendini siliyor

CarlJohnsons

Picopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Uzun zamandır oyun oynarken genelde bilgisayar ekranı kapıyor ve fanlarda Full ses dönüyor. Bilgisayarı açtığımda AMD Software Edition kendini siliyor. Ekran Hz'si düşüyor ve ekrandaki bazi renkler değişiyor bu sebepten ötürü birçok kez.

Bilgisayarı satın aldığım X firmasina gonderdim ve bir sorun olmadıklarını soylediler. Nedir bunun çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam. Uzun zamandır oyun oynarken genelde bilgisayar ekranı kapıyor ve fanlarda Full ses dönüyor. Bilgisayarı açtığımda AMD Software Edition kendini siliyor. Ekran Hz'si düşüyor ve ekrandaki bazi renkler değişiyor bu sebepten ötürü birçok kez.

Bilgisayarı satın aldığım X firmasina gonderdim ve bir sorun olmadıklarını soylediler. Nedir bunun çözümü?
Aynı sorun benim de başıma geldi. Kartınız güç almayı bırakırsa siyah ekran olur. Açarsanız da çökmüş olduğu için kendini siler. Aslında silmiyor. Aygıt yöneticisinde 3-4 kez devre dışı bırak-yeniden başlat yaparsanız kendini ayarlıyor. Bunun sebebi güç. Kartta sorun yokmuş. O zaman PSU sorunlu olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı