Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Yeni gelen güncellemeyi yapmak için bilgisayarı açtım fakat güncelleme yerini bulamadım. Nasıl geri getirebilirim?
Yeni gelen güncellemeyi yapmak için bilgisayarı açtım fakat güncelleme yerini bulamadım. Nasıl geri getirebilirim?
Çözüm Emir M. 17 Mart 2022 emircanunlts dedi: Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok gözüküyor. Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü.
emircanunlts dedi: Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok gözüküyor. Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 17 Mart 2022 #2 Windows'un kurduğu sürücüyü kullandığınız için böyle. Grafik kartınız neyse AMD'nin driver bölümünden indirin. Artı 0 Eksi
Windows'un kurduğu sürücüyü kullandığınız için böyle. Grafik kartınız neyse AMD'nin driver bölümünden indirin.
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #3 Emir M. dedi: Windows'un kurduğu sürücüyü kullandığınız için böyle. Grafik kartınız neyse AMD'nin driver bölümünden indirin. Genişletmek için tıkla... AMD'nin sitesinden kurdum driveri hocam. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Windows'un kurduğu sürücüyü kullandığınız için böyle. Grafik kartınız neyse AMD'nin driver bölümünden indirin. Genişletmek için tıkla... AMD'nin sitesinden kurdum driveri hocam.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Mart 2022 #4 Aynısı bende de oldu şu an. Yeni güncelleme geldi diye mi acaba. Ben de elle AMD'nin kendi sitesinden yüklemiştim. Artı 0 Eksi
Aynısı bende de oldu şu an. Yeni güncelleme geldi diye mi acaba. Ben de elle AMD'nin kendi sitesinden yüklemiştim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 17 Mart 2022 #5 Umut Nas dedi: AMD'nin sitesinden kurdum driveri hocam. Genişletmek için tıkla... Windows tekrar kendi sürücüsünü kurmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: AMD'nin sitesinden kurdum driveri hocam. Genişletmek için tıkla... Windows tekrar kendi sürücüsünü kurmuş olabilir.
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #6 emircanunlts dedi: Aynısı bende de oldu şu an. Yeni güncelleme geldi diye mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam güncellemek için açmıştım bende. Artı 0 Eksi
emircanunlts dedi: Aynısı bende de oldu şu an. Yeni güncelleme geldi diye mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam güncellemek için açmıştım bende.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 17 Mart 2022 #7 Ayarlar menüsünde sistem kısmında. Artı 0 Eksi
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #8 Emir M. dedi: Windows tekrar kendi sürücüsünü kurmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... DDU ile silmem mi gerekli şimdi? XPLSG dedi: Ayarlar menüsünde sistem kısmında. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Windows tekrar kendi sürücüsünü kurmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... DDU ile silmem mi gerekli şimdi? XPLSG dedi: Ayarlar menüsünde sistem kısmında. Genişletmek için tıkla...
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Mart 2022 #9 Emir M. dedi: Windows tekrar kendi sürücüsünü kurmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Windows tekrar kendi sürücüsünü kurmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 17 Mart 2022 #10 Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile unutmuşlar eklemeyi muhtemelen. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile unutmuşlar eklemeyi muhtemelen.