Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları>Ekran Kartı Modeliniz>Özellikler>Sürücü>Sürücüye Geri Dön buraya giderek eski sürücünüze geri dönebilirsiniz.İki GPU içinde de bu özellik yoksa Radeon Software altında o kısım çıkmaz.
Araştırdığımda da benzer sonuca ulaştım: ReLive, dizüstü bilgisayarlarda/mobil grafiklerde desteklenmez.
İki GPU içinde de bu özellik yoksa Radeon Software altında o kısım çıkmaz.
Araştırdığımda da benzer sonuca ulaştım: ReLive, dizüstü bilgisayarlarda/mobil grafiklerde desteklenmez.
recep hocam nvidia ekran kartımda var ama entegre amd olduğu için amdden kayıt almak istiyorum fakat o kısım yine yok çözümü yokmudur?İki GPU içinde de bu özellik yoksa Radeon Software altında o kısım çıkmaz.
Merhaba konuyu hoplatıyorum fakat daha dün kayıt ve yayın bölümü olan şey bugün yok PC'yi açtım açar açmaz donanım ayarlarınız değişti dedi ve reset attığımda bu kayıt ve yayın bölümünün olmadığını fark ettim yardımcı olur musunuz hiçbir şekilde halledemiyorum.
Ekran kartım XFX RX6700 işlemcim 7500F Radeon sürümüm adrenalin 24.8.1 (WHQL recommended) 24.10 yapınca hata aldığımdan dolayı bunu kullanıyorum yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.